Kaj podariti za božično darilo?


Veseli december je končno tu in sama sem že vsa praznično razpoložena. Smreka je že postavljena in okrašena, božični piškoti so prav tako že narejeni, v polnem zagonu pa sem tudi z iskanjem božičnih daril. V vsakem darilu pustim svoj pečat in poskrbim, da je notri nekaj čisto mojega, nekaj, kar je narejeno izpod mojih rok. In pa, ker božič ni vsak dan, rada poskrbim, da darilo vsebuje tudi kakšen božično obarvan izdelek. Nekaterim rada podarim kakšno lepo božično skodelico, drugim pa kakšen res odličen negovalni set. In prav slednjega sem našla v spletni trgovini Notino

Takoj mi je v oči padel Baylis & Harding Beauticology Reindeer darilni set. Vsebuje kar pet izdelkov, in sicer gel za prhanje, losjon za telo, kremo za prhanje, kremo za roke in gel za umivanje. Gre za same res dobro uporabne produkte, ki so po vrhu še v potovalni velikosti; vsak produkt je pakiran v 100 ml embalaži. Vse embalaže so odete v božično poslikavo, zato je darilni set kot nalašč za božično darilo. Zanj boste odšteli 14,90 €.

Krema za roke je z vonjem jabolka. Meni osebno precej nenavaden vonj, ki pa sem se ga s časoma navadila. Na začetku deluje bolj močno, vendar, ko se tekstura vpije v kožo, vonj po jabolku deluje precej nežno. Hitro se vpije v kožo in predvsem ne pušča mastnega občutka. Losjon za telo pa me zaradi sladkega vonja vanilije spominja na domač vanilijev puding. Je prijetne teksture, hitro se vpije, še hitreje razmaže, kožo pa naredi mehko in gladko. Gel za tuširanje kot tudi gel za umivanje pa sta vrhunec vseh produktov. Tako zelo prijetno dišita po sladkorni palčki. Sladek vonj, katerega bi najraje pojedel. Tekstura je primerna za vse tipe kože, odlično se obnese tudi na suhi koži, saj jo gela dobro nahranita. Na koncu pa je še krema za prhanje, z vonjem brusnice in bolj bogato teksturo. Kožo prav tako vidno nahrani in jo naredi mehko ter gladko. 

S kodo set10si pa imate 10 % popusta na cene vseh darilnih setov. Želim vam uspešno nakupovanje!


Ni komentarjev :

Objavite komentar