Predstavim ti naravno kozmetiko TE MANA iz Nove Zelandije


Današnjo objavo krasi TE MANA naravna kozmetika. Prihaja iz Nove Zelandije, hkrati pa je ročno izdelana po tradicionalnih Maorskih običajih. Maorom so rastline enakovredne ljudem, menijo, da med njimi obstaja povezanost ter odvisnost drug od drugega z namenom živeti in preživeti. 

TE MANA je za vse, ki ljubijo naravo in ljubijo vse, kar prihaja iz narave.

TE MANA je ustvarjena brez sintetičnih sestavin in je dermatološko testirana. Vsebuje zelene ter rdeče morske alge, črno praprot, zeleni čaj, lubje novozelandskega bora, manukin med, olje iz semen kivija, novozelandski črni ribez, ipd. Kozmetiko predstavljajo lastnosti, ki učinkovito pomagajo pri dvigu vitalnosti kože, neenakomernem tenu, kožo pomladijo in ji zagotovijo vlago ter svežino.

Preizkušala sem 6 izdelkov. Priporočljivo jih je uporabljati zjutraj in zvečer, v določenem vrstnem redu, za dosego najboljših rezultatov. Prvi korak predstavlja detox čistilni gel v 100 ml embalaži. Namenjen je odstranjevanju ličil in svoje delo odlično opravi. Sicer maskaro še vedno najprej odstranim z micelarno vodo, obraz pa očistim z zgoraj omenjenim gelom. Tekstura je ravno prav bogata, da odstrani vso nečistočo. Sama si obraz sčistim z dlanmi. Predhodno si jih rahlo zmočim, nanesem gel, vendar ne preveč, in nežno vmasiram v obraz. Obraz splahnem z mlačno vodo in ga posušim. Ker imam precej suho kožo, vsekakor ta korak ni dovolj, saj postopoma pričnem čutiti rahlo zategovanje. Drugi korak predstavlja aktivator sijaja v 100 ml embalaži. Vsebuje zelene in rdeče alge ter črno praprot. Doziranje je v obliki pršila, zato je v tem času še kako idealen. Včasih ga tekom dneva večkrat uporabim kot meglico za obraz. Kožo rahlo navlaži, vendar kljub temu potrebujem nadaljno nego. Tretji korak predstavlja aktivno poživljajoča esenca v 30 ml embalaži. Vsebuje lastno patentiran kompleks BioRestore4Plus. Je tekoče teksture in se hitro vpije v obraz, zato je ni potrebno veliko nanesti, hkrati pa poskrbi za sijaj kože. Občutek na koži je že malenkost boljši. Četrti korak predstavlja pro-kolagen kompleks v 30 ml embalaži. Vsebuje kolagen novozelandkse merine volne in naravno prisotne peptide, ki skrbijo za vezavo vlage v koži. V celotni liniji je pro-kolagen moj najljubši izdelek. Je izjemno bogate in hranilne teksture, rekla bi, da deluje nekako vmes med gelom in kremo. Hitro se vpije in čudovito diši, predvsem pa za sabo pusti prijeten občutek. Izjemno dobro vlaži in neguje kožo. Odlično poskrbi tudi za mojo precej izsušeno kožo okoli nosu in na bradi. Peti korak predstavlja C4 oljni eliksir v 15 ml embalaži. Gre za mešanico olj, naravno bogatih z vitaminom C. Kot že ime pove, gre za oljno teksturo, zato se nekoliko počasneje vpija v kožo, hkrati pa za sabo pusti masten občutek. Iz tega razloga ga uporabljam 3-krat tedensko vsaj kakšno uro pred spanjem, saj se do takrat lepo vpije. Poskrbi za dodaten sijaj in čvrstost kože. Zadnji korak pa predstavlja dolgotrajno vlažilna nega v 50 ml embalaži. Vsebuje novozelandske morske alge in črno praprot, ki skrbijo za celostno nego kože s takojšno hidracijo. Je lahke teksture in spominja na kremo. Hitro se vpije vpije v kožo in poskrbi za navlaženo ter mehko kožo. 

Nad linijo sem povsem navdušena in jo z veseljem priporočam dalje. Za mojo suho in dehidrirano kožo mi takšen vrstni red produktov nadvse odgovarja. Trenutno izdelke uporabljam samo zvečer, saj je poleti moja koža manj izsušena kot pozimi. Če ste dosledni pri negi, se bodo rezultati pričeli hitro opažati.


* Izdelki so bili poslani v test s strani podjetja TE MANA.

Ni komentarjev :

Objavite komentar