Dr. Organic linija z deviškim kokosovim oljem


Danes je en res lep dan, brezskrben in predvsem lahkoten. In točno takšna je tudi dr. Organic linija z deviškim kokosovim oljem. Za tiste, ki morda še ne veste, dr. Organic je naravna kozmetika in prihaja iz Velike Britanije. Tokrat sem imela možnost preizkusiti dva produkta iz zgoraj omenjene linije.

Najprej je tu obrazna dnevna krema, ki sem jo čisto na kratku omenila v marčevskih mesečnih favoritih. Izdelke za nego kože rada preizkušam vsaj mesec dni, preden o njih podam končno oceno. Vendar pa moram priznati, da sem se komaj zadržala, da nisem o kremi že prej pisala, saj so se rezultati videli že precej hitro. Tekstura je izjemno bogata in hranilna, ne potrebuješ je veliko nanesti, saj se lepo razporedi po celotni površini, hkrati pa se hitro vpije. Vonj je zares naraven in spominja na kokos. Kljub temu, da mi je sprva deloval nenavadno, sem se ga hitro navadila. Ne vsebuje parabenov, sls ter sintetičnih barvil, vendar pa vsebuje same odlične sestavine kot so kokosovo olje, izvleček kokosa, sok aloe vere, karitejevo maslo, kakavovo maslo, arganovo olje, olje makadamije, avokadovo olje ipd. Krema je odlično primerna za suho kožo, saj neverjetno dobro vlaži. Menim, da je to najboljša obrazna krema do zdaj, kar sem jih preizkusila, predvsem iz naslednjega razloga. Moja koža se na predelu nosu in brade ves čas lušči, kar me precej ovira. Ostale kreme so situacijo samo oblažile, dr. Organic pa je poskrbel, da sem se tega rešila. To je dokaz, da je krema izjemno vlažilna, predvsem pa je dokaz, da dejansko učinkuje. Po uporabi je moj obraz na otip mehek in gladek. Tako zelo sem navdušena nad tem izdelkom, da vam ga zares iskreno priporočam. Za 50 ml embalažo boste odšteli 16,89€.

Iz iste linije pa prihaja še deodorant roll-on, katerega sem se prav tako veselila preizkusiti. Deodorantov sem zamenjala že res veliko, saj mi enostavno noben ni ustrezal. Potem pa sem našla Borotalco in od takrat sem že nekaj let njegova zvesta uporabnica. Imam problem, da se močno potim, še posebej poleti. Sicer iz tega ''minusa'' hitro povlečem plus, saj je za telo dobro, da se poti. Ampak potem spet hitro najdem nov minus, in to je slab močan vonj. Pred Borotalcom mi na žalost noben deodorant ni zatrl močnega vonja. Zgoraj omenjeni ne vsebuje aluminija, sls, parabenov in ne maši por. Vonj je prav tako po kokosu. Zdaj, ko sem se ga že navadila, mi prijetno diši. Namenjen je občutljivi koži kot je moja. Po britju ga lahko brez problema uporabite, nič vas ne bo peklo, prav tako pa ne bo prišlo do nobene rdečice. Prav tako vsebuje dobre sestavine kot so kokosovo olje, sok aloe vere, sončnično olje, islandski lišaj in vitamin E. Kot je razvidno že iz imena, gre za roll-on aplikator in takšnih sem najbolj navajena. Velik plus mu dajem zato, ker za sabo ne pušča belih madežev, pa tudi hitro se vpije. In če se vrnem na zatiranje vonja ... Omenjeni deodorant ni tisti klasičen, niti ni običajen, bi rekla. Prav tako telo potrebuje nekaj mesecev, da se kakšnega izdelka tudi navadi. Po mesecu in pol se moje telo deodoranta še ni navadilo v takšni meri, da bi mi nevtraliziral vonj, saj je ta še vedno kar zaznaven. Vendar sem se odločila, da ga bom uporabljala še naprej, dokler mi ga ne uspe porabiti, saj se mi zdi, da je za mano prekratek čas testiranja za končno oceno. Za enkrat bi ga priporočala vsem, ki se rahlo potite in vaš vonj ni tako zaznan oziroma je zelo šibek. Za 50 ml embalažo boste odšteli 8,89€.


* Izdelka sta bila poslana v test s strani podjetja Lepa z naravo.

Ni komentarjev :

Objavite komentar