Vodič za last minute božična darila


Božič po vsak čas tu, zato sem zate pripravila majhen vodič za last minute božična darila. Sama jih nakupim v prvih dveh tednih v decembru, saj zaradi gneče ne maram hoditi v trgovine zadnje dni pred božičem.  

Pred dnevi sem pockrljala samo sebe. Z obiskom Ljubljane sem zavila v meni osebno najbolj dišečo trgovino Lush, kjer sem si kupila Snow Fairy gel za tuširanje, ki je na voljo samo v prazničnem času. Toliko pozitivnih mnenj sem prebrala, da enostavno nisem mogla iti mimo njega. Sladek vonj po mešanici sladkorne pene in žvečilk je zanimiva pa vendarle prijetna kombinacija. In čeprav mi je mami pod smreko že nastavila božično darila, me je ponovno obdarovala. Kupila mi je I Love Juicy šampon za lase. Gre za sadni šampon, v kombinaciji s sokom pomaranče, ananasa, kivija in manga. Namenjen je vsem, ki se srečujejo z mastnim lasiščem. Izdelek že poznam, saj sem ga pred časom uporabljala, nad njim pa sem bila pozitivno presenečena. Lush produkti so idealno božično darilo, zato toplo priporočam obisk trgovine. Med drugim so na voljo že zavita darila z izbranimi produkti.

Ker pa so temperature padle, se marsikdo srečuje z izsušenimi ustnicami, zato je Nuxe balzam za suhe ali poškodovane ustnice odlično darilo. O njem sem podrobneje pisala tukaj. Super je, ker ga lahko uporabljajo tako ženske kot tudi moški. Poleg tega je tu še The Body Shop, ki ima na voljo praznične kolekcije. Sama sem izbrala kolekcijo Berry Bon Bon, ki jo zaznamuje kombinacija brusnic, bele gardenije in vanilije. Navdušena sem nad njihovimi geli za tuširanje, saj je oljna tekstura odlična za mojo suho kožo. Zraven priporočam še kakšno maslo za telo ali pa kopalno bombico; oba produkta bom podelila v nagradni igri, ki poteka tukaj.

Za ljubitelje kave priporočam obisk trgovine 1001 dar. Tam sem kupila Beanies instant kavo z aromo Christmas Pudding. Gre za kavo brez kofeina, okus pa ima po tipični angleški božični sladici, ki jo sestavlja kombinacija cimeta, kandiranega sadja in konjaka. Skodelica kave ima samo 2 kaloriji, prav tako pa je zaradi polnega okusa odlična tudi brez sladkorja. Na voljo je več različnih okusov, med njimi toplo priporočam kokos. Na koncu priporočam še obisk trgovine H&M, kjer boste našli manjšo božično ponudbo. Nogavice so odlična ideja za vse, ki jih pozimi zebe v noge, saj so debelejše in predvsem tople. Prav tako pa so tudi lepega motiva. Med drugim imajo kar nekaj puloverjev z zimskim motivom, ki lahko predstavljajo lepo božično darilo za oba spola.

Ni komentarjev :

Objavite komentar