TEKOČI KOREKTOR: CATRICE ALI BELL HYPOALLERGENIC?


Primerjalna objava ... Ja, tako bom z dvema besedama opisala današnjo objavo. Gre za spopad oziroma primerjavo dveh kozmetičnih znamk, na eni strani je to Catrice, na drugi pa Bell HypoAllergenic. Danes bo govora o tekočem korektorju, brez katerega enostavno ne morem nikamor. Ko sem pisala objavo, sem pri določeni znamki opazila več prednosti, plusev kot sem sprva pričakovala. Oba korektorja sta me prepričala, vendar pa je en vseeno izstopal.

Bell HypoAllergenic tekoči korektor obstaja v dveh odtenkih, sama imam najsveltejšega (01). Aplikator je dovolj velik, da lahko z njim označim določene nepravilnosti, ki jih želim prekriti. Poleg nepravilnosti ga uporablja tudi na predelu pod obrvmi in za prekrivanje podočnjakov. Podočnjaki na srečo niso preveč vidni, zato jih včasih kar izpustim. Korektor pod obrvi nanesem zato, da ta del malce osvetlim, s tem pa obrvi optično privzdignem. Dobro prekrije nepravilnosti. Kupiš ga lahko fizično v trgovini, in sicer v Tuš drogeriji. Zanj boš odštela približno 3,70€.

Catrice tekoči korektor pa obstaja v treh odtenkih in tudi tega imam najsvetlejšega (005). Sicer sem kasneje opazila, da je morda za odtenek presvetel, ker sem po obrazu dobila nekaj barve (samo vrat je še vedno bel), vendar mi kljub temu še kako dobro pride. Uporabljam ga za enak namen kot Bellovega, le da tega nanesem po celotni liniji, kjer je brada, pa vse do ušes. S tem naredim lepši prehod med tekočim pudrom in mojo barvo vratu. Za razliko od Bellovega ima ta korektor večjo vsebino, kar mi je bilo takoj všeč. Zelo dobro prekrije nepravilnosti. Korektor naj bi bil vodoodporen, kar lahko recimo potrdim. Zanj boš odštela približno 4,20€.

Cenovno sta oba korektorja ugodna, vendar ima Catrice večjo vsebino, omogoča boljšo prekrivnost, po vrhu pa je najsvetlejši odtenek res odličen za vse svetlokožke. Sicer je to moj prvi Catrice korektor, medtem ko je Bellov že tretji. Kljub temu se bom v prihodnje bolj nagibala h Catrice, še posebej v zimskem času, ko bo moja polt nazaj čisto bela. Zdaj, ko imam malce zagorelo polt in zaradi sonca manj nepravilnosti po obrazu, mi Bellov korektor za enkrat še ugaja.

4 komentarji :

  1. Interesting post dear! thanks for sharing xx

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi meni je Catrice-ov korektor najljubši, uporabljam enak odtenek kakor ti in še 010-ko ki mi prav tako zelo odgovarja. Ga ne zamenjam za nič! xx

    OdgovoriIzbriši
  3. Avtor je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši