AVON LUXE KOLEKCIJA


Končno je tukaj ocena Avon izdelkov iz kolekcije Luxe. Omenjena kolekcija mi je že poznana, saj sem določene izdelke testirala že nekaj mesecev nazaj. Pred kratkim pa me je v poštnem nabiralniku pričakalo nekaj novih izdelkov iz iste kolekcije. Kolekcija mi je na videz zelo všeč, ravno zaradi svoje svetlikajoče zlate barve, ki dejansko deluje tako ''luksuzno'', prestižno. Testirala sem tri izdelke, enega pa bom kmalu podelila v nagradni igri.

Paleta senčil, v odtenku Glamorous roses
Paleta je sestavljena iz petih odtenkov, čisto po mojem okusu. Odtenki si sledijo po vrsti od najsvetlejšega do najtemnejšega, prav tako pa gre tako za kombinacijo shimmer kot tudi mat odtenkov. Najsvetlejši odtenek je shimmer, v nude barvi. Na žalost je slabo pigmentiran, saj so bleščice bolj vidne od samega odtenka. Sledi mat odtenek, v rjavo-lila barvi, na veki pa je lepo viden. Dobro opazen je tudi hladno vijoličen odtenek, ki je prav tako mat. Sledita še shimmer rjav odtenek in pa mat temno rjav odtenek, slednji je morda od vseh na vekah najbolj viden. Paleta vsebuje še manjši čopič in ogledalo. Všeč mi je, da je potovalne velikosti, saj jo tako lahko povsod vzamem s sabo.

Eyeliner, v odtenku Grey Strut
Izdelka sem se izjemno razveselila, ker sem ga v preteklosti že imela možnost testirati, le da je bil v drugem odtenku. Kot že pove samo ime odtenka, gre za siv eyeliner, vendar barva ni tista povsem klasična. Sama bi rekla, da gre za siv odtenek, z modrim podtonom, poleg tega pa vsebuje tudi drobne bleščice. Aplikator sestavlja daljši čopič, katerega sem se do zdaj že povsem navadila. Čopič omogoča dovolj natančen nanos, z njim pa natančne linije. Je odlično pigmentiran, zato je dovolj en sloj, brez kakršnihkoli popravkov. Sem pa v primerjavi s tistim, ki sem ga testirala lani, opazila eno težavo. Z nanosom eyelinerja na zunanji del veke me ob stiku močno zapeče. Do zdaj se mi to ni zgodilo še z nobenim podobnim izdelkom, tako da razmišljam, da mi mogoče ne ustreza sama formula.

Maskara Volume Extravagance, v odtenku Caviar brown
Ta maskara je moja druga maskara, ki ni v črnem odtenku. Pred leti sem testirala eno v turkiznem odtenku, tokrat pa je na vrsti Avonova, v rjavem odtenku. Krtačko tvorijo manjše, dovolj gosto razporejene ščetine. Le-te moje trepalnice lepo razčešejo in jih med seboj ne zlepijo. Kljubm trem nanosom maskare, nisem dosegla tistega pravega volumna. Da so moje trepalnice obarvane v rjavo, ni ravno opazno, saj gre za temnejšo rjavo, ki se na svetlobi skorajda zlije v črno. Všeč mi je, da ne rabim uporabiti vihalca trepalnic, saj mi jih maskara sama lepo podaljša. 

6 komentarjev :

 1. Jooj kako čudovite fotografije! Na tvojem blogu si vedno napašem oči. Moji izdelki še pa pridno čakajo na testiranje. xx

  OdgovoriIzbriši
 2. Res so čudovite fotografije! Sploh mi je všeč tista s črko A, zelo domiselno! <3

  OdgovoriIzbriši
 3. Tvoje fotke so amazing! Prekrasne. Paletka je čudovita, me je pozitivno presenetila. Eyeliner še sploh nisem preizkusila, maskara je pa odlična za volumen ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Ana <3 Meni pa maskara ravno ni dala volumna :/

   Izbriši