AFRODITA PREDSTAVI NOVO SONČNO LINIJO SUN CARE


V sredo smo lepotne blogerke doživele eno pravo ''pravcato'' plažo kar sredi Ljubljane. Namreč, kozmetika Afrodita nas je povabila na predstavitev nove sončne linije. Vzdušje je bilo več kot odlično. Poleg dobre hrane, koktejlov, bazena, palm in poletne dekoracije nas je zunaj grelo tudi sonce. Dan je bil res idealen. Blogerke smo se ob vsem tem lahko popolnoma sprostile in uživale. In pa prvič sem pila iz kokosa! Hihi, vse je enkrat prvič.

Samo linijo Sun Care sestavlja kar 12 izdelkov. Vse izdelke in njihove podrobnosti lahko preveriš tukaj. Kljub temu, da tudi letošnjo linijo sestavljata dve marmeladi, pa menim, da bo tokrat večjo slavo požel ravno jogurt za telo. Zakaj? Ker to ne gre za navaden jogurt, s katerimi so nas v preteklosti mazale naše mame, ko nas je sonce malo opeklo, temveč gre za jogurt, ki je obogaten s kokosovo vodo. Ampak brez panike. Jogurt lahko uporabljate tudi kot kakšen losjon za telo, saj zelo lepo diši, kožo navlaži, v vročih dnevih pa tudi malce ohladi. Lahko bi rekla, da je izdelek vsestranski. Po hitrem testiranju me je navdušila tudi marmelada v obliki suhega olja, saj vsebuje drobne bleščice. Vendar previdno! Marmelada je brez zaščitnega faktorja. Tokratno sončno linijo tvorijo še mleko po sončenju s hladilnim efektom ter dva otroška izdelka, in sicer krema ter mleko za zaščito pred soncem.

Srečnice smo domov odnesle vse izdelke, da jih bomo pridno stestirale. Da ne govorim o tem, kako embalaža izdelkov deluje tako sveže, poletno. In pa letos jih bom lahko končno dobro stestirala tudi sama, saj mi je po nekaj letih le uspelo splanirati dopust na morju. Si že predstavljam en manjši kovček, ki bo namenjen zgolj in samo moji ljubi Afroditi. Tako lahko podrobno oceno vseh izdelkov pričakujete v sredini julija.

2 komentarja :