AVON NAILWEAR PRO+ LAK ZA NOHTE


Prejšnji mesec me je kozmetika Avon presenetila z nekaterimi izdelki, med katerimi je bil tudi Nailwear Pro+ lak za nohte, v odtenku Minty. Bila sem ga zelo vesela, saj poleti zelo rada posegam po pastelnih odtenkih. Takoj, ko sem ga prejela, sem ga tudi preizkusila. Sicer sem takrat imela še krajše nohte, zato sem morala počakati, da zrastejo, saj moja oblika nohtov ni ravno lepa, poleg tega pa nohte rajši fotografiram takrat, kadar so vsaj malce daljši.

Gre za stekleno embalažo, s črnim pokrovom, v kateri je 10 ml vsebine. Ima tanjši čopič kot sem ga običajno navajena. Sam čopič mi je nekajkrat otežil našanje, posledično nanosa nisem mogla zaključiti tako kot bi želela. Me je pa presenetila odlična pigmentacija. Dovolj bi bil že skorajda en nanos, vendar sem sama vseeno nanesla dva sloja. Ker pa sem želela realno oceno, sem se odločila, da ga preizkusim brez nadlaka, saj me je predvsem zanimala obstojnost. Tako mi je zdržal 5 dni, kar je super. Poleg tega se dokaj hitro posuši. In kot že pove ime odtenka, gre za mint barvo. Mislim, da je to res lep pastelni odtenek, ki je idealen za tokratni letni čas. Vsekakor pride odlično na porjaveli polti, vendar pa ni napačen tudi za nas, ki smo ves čas bele polti. Na koncu je viden tudi rahel sijaj.

Ker pa sem imela čas, sem se odločila, da nohte popestrim s kakšnim vzorcem. Uporabila sem Konad šablono, ki jo lahko dobiš na Ličila.si. Izbrala sem črn lak, vzorec pa sem odtisnila na kazalec in prstanec.

4 komentarji :