PREDSTAVITEV NOVE SLOVENSKE KOZMETIKE LABRI S CVETLIČNIM PRIDIHOM


V sredo smo se slovenske lepotne blogerke udeležile dogodka, ki ga je organizirala kozmetika LaBri - Vilinska lepota. Odvijal se je v slaščičarni Lolita v Ljubljani, kamor že tako ali drugače zelo rada zahajam. Spoznale smo produkte dr. Brigite Lapornik, ki jo odlikujejo energetske esence, naravna sestava in butična izdelava. Posebna gostja dogodka pa je bila Tjaša Kokalj Jerala, ki je podala realno mnenje, oceno izdelkov. Na žalost sem zaradi cestnih razmer zamudila celotno predstavitev. Po predstavitvi je sledil prost klepet z blogerkami in organizatorkami dogodka kot tudi sladkanje z Lolitinimi prigrizki. V test smo dobile tudi nekaj izdelkov. Sama sem dobila kremo za specialno nego z divjo orhidejo, ki jo je Tjaša pohvalila, zraven pa še pet manjših krem za različne tipe kože. Se že veselim testiranja! Sicer pa tokrat na žalost ni videa kot sem ga sprva nameravala narediti. Vam pa zato spodaj prilagam nekaj fotografij. V primeru, da pa bi želeli naročiti kakšen butično naravno izdelan produkt, lahko to storite tukaj. Ob nakupu lahko izkoristite tudi 15% popust s kodo vilinska lepota. Koda za popust traja do 15. junija!

Monika (Sugarlove blog) in Tamara (Cherry Colors)
z Moniko (Sugarlove blog)
z Lariso (21st Century Girl)
z Lariso (21st Century Girl) in Tamaro (Cherry Colors)
s Polono (UniqaPoly)
s Tamaro (Cherry Colors)
Eva (Mademoiselle Eva) in Tanita (Tanita Weith)

10 komentarjev :

 1. Jooj, kako čudovit ambient in fotografije na sploh. Prav prekrasne ste - kot rožice. Kozmetika La Bri pa se zdi zelo privlačna in res nekako vilinska. Komaj čakam rezultate testiranja. xx

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jaz sem bila še usklajena s selfie steno, s temi rožicami. Kot da bi se že prej dogovorila :P Ja, a ne, da je, ima res lepe embalažice :)

   Izbriši
 2. Waw, izdelki izgledajo čudovito, komaj čakam, da vidim kako se bodo obnesli pri testiranju. Design je res prelep. Vidim tudi, da ste se imele prav lepo, fotke so pa tudi super :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Oo, lepe fotke, pa hvala za link! ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. Res so zelo lepe fotke :) in tudi sami izdelki imajo zelo lepo in svežo embalažo :) Škoda, da si zamudila predstavitev, ampak vseeno ti je uspelo narediti res čudovite slike :) in hvala za popust <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti! <3 A ne, embalaže so res čudovite. Kmalu začnem s testiranjem :)

   Izbriši