ZAKAJ SE MORAŠ UDELEŽITI SEJMA KOZMETIKE LOVE BEAUTY?


V Ljubljano, natančneje na Gospodarsko razstavišče, prihaja sejem kozmetike in to je pravzaprav prvi tovrstni sejem, na katerem se bomo srečali vsi ljubitelji ter ljubiteljice kozmetike in lepote. Sejem bo za obiskovalce odprt kar dva dneva, in sicer bo v soboto, 9. aprila, odprt od 10. do 19. ure, medtem ko bo 10. aprila, odprt od 10. do 18. ure. S tem bo omogočeno dovolj časa za spoznavanje in občudovanje novosti ter seveda za tudi kakšen uspešno opravljen nakup. Cena dnevne vstopnice je 6€, dvodnevna pa stane 10€. Vstopnica velja za ogled celotnega sejma, za profesionalni del sejma pa je potrebno pridobiti vaucher. Na sejmu boste lahko srečali ponudnike opreme, dobavitelje, uvoznike in distributerje. Razstavljavci se bodo predstavili s svojim standardnim programom, novostmi in trendi iz sveta lepote. Poleg tega pa se boste lahko udeležili različnih (strokovnih) predavanj, delavnic in tekmovanj. Skratka, zabavno bo!

Predstavili se bodo saloni in ponudniki storitev iz področja: kozmetike, frizerstva, estetike, wellnesa in ostalih kozmetičnih dejavnosti. Spoznali pa boste tudi domače in tuje osebnosti na področje kozmetike. Udeležbo so potrdili: Nico Baggio (makeup stilist), Emeše Bačkai (makeup stilistka), Emperatrizz (umetnik ličenja, pričesk, specialnih efektov), Evgen Gec (lepotni strokovnjak), Kristijan Petek (mojster frizerstva) in Romana Praprotnik (avtorica knjižice ''Ko boli do neba - Nevropatska bolečina''). Več o samem sejmu, o pridobitvi vaucherja in o programu pa si lahko preberete tukaj.


Program bo raznolik, pester, zabaven in poučen. Sama se bom sejma z veseljem udeležila, tako kot tudi nekaj drugih slovenskih blogerk. In upam, da se srečamo! Aja, pa ne pozabite objaviti kakšno sliko na socialna omrežja! #lovebeauty

4 komentarji :