L'OCCITANE EN PROVENCE, RAZPOSAJENI ČEŠNJEVI CVETOVI

L'Occitane: ''Ko se spomladi narava prebudi, se na vejah češnjevih dreves pojavijo beli cvetovi, ki s svojo osupljivo lepoto kot cvetna simfonija polepšajo provansalske sadovnjake. Cvetovi se razprejo in iz njih zaveje drhteča in iskriva dišava.''

K nam prihaja zares čisto dišeča kolekcija, imenovana Folie Florale - Razposajeni češnjevi cvetovi. V L'Occitane trgovinah bo na voljo 4. februarja 2016. V kolekciji boste našli toaletno vodico, gel za prhanje, mleko za telo in krema za roke. 


Eau de Toilette Folie Florale (50 ml) s svežimi, sadnimi in iskrivimi notavi slavi dišavo pravkar odprtih češnjevih cvetov, iz katerih veje eksplozija vonjev. Najprej se razkrije iskriv prvi vtis z notami bergamotke in mandarine, ki se umaknejo češnjevim cvetovom. Njihovo spogledovanje z vrtnico in vijolico zaokrožajo subtilne note maska. Nova dišava v omejeni izdaji je obogatena z vodico češnjevih cvetov, pridobljeno z ekstrakcijo pri nizki temperaturi. Iz češnjevih cvetov, ročno obranih v provansalski regiji Luberon, zavejejo prefinjene naravne note in v misli prikličejo dišavo prvih pomladnih dni. Cena: 37,60€.


Gel za prhanje (250 ml) v omejeni izdaji vsebuje drobne negovalne perle, ki se stopijo na koži in jo oskrbijo z zaščitno aktivno sestavino. Koža je odišavljena s sadno, svežo in iskrivo dišavo, obogateno z vodico nežnih češnjevih cvetov iz provansalske regije Luberon. Cena: 14,70€.Mleko za telo (250 ml) v omejeni izdaji, obogateno s karitejevim maslom, navlaži kožo kot najnežnejša negovalna tančica. Kožo naredi mehko in jo odišavi s sadno, svežo in iskrivo dišavo, obogateno z vodico nežnih češnjevih cvetov iz provansalske regije Luberon. Cena: 23,40€.


Krema za roke (30 ml) v omejeni izdaji je obogatena s karitejevim maslom, ki pomaga nahraniti in nežno zaščiti kožo rok. Koža je mehka in prefinjeno odišavljena s sadno, svežo in iskrivo dišavo, obogateno z vodico nežnih češnjevih cvetov iz provansalske regije Luberon. Cena: 7,60€.


Novost v kolekciji Češnjev cvet pa predstavlja osvežilna meglica za obraz (50 ml). Nežna meglica, zasnovana z vlažilnimi rastlinskimi sladkorji, naredi kožo prožno in žametno mehko, vanjo pa se nemudoma vpije in ne pušča lepljivega ali mastnega sloja. Meglica, ki odišavi kožo z mehko sadno dišavo, vsebuje vodico češnjevih cvetov iz provansalske regije Luberon. Njene naravne zelene note se nežno razvijejo in v misli prikličejo dišavo pravkar odprtih cvetov. Cena: 13,20€.


Čudovita kolekcija, kajne? Že same embalaže so tako lepih barv in motivov, da se vanje takoj zaljubiš. Sem pa nekaj dni nazaj že vonjala toaletno vodico, ki zares lepo diši. Zato v izdelke sploh ne dvomim. Mislim, da se bom 4. februarja takoj zapodila v trgovino. Krema za roke bo absolutno moja, ker veste, da njihove kreme naravnost obožujem. Zanimiva mora biti meglica, ki jih zadnje čase rada uporabljam. Na kratko, imela bi kar vse! Moram priznati, da L'Occitane z vsako kolekcijo bolj preseneča.

6 komentarjev :

 1. Really nice products:)
  Have a nice day!
  kisses
  http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 2. Iz te kolekcije si bom pa sigurno privoščila kakšno malenkost;)
  xx
  SASHA

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Pri tej kolekciji se bomo pa kar težko nazaj držale :P

   Izbriši
 3. Če tole diši podobno, kot en body mist od avona (češnjevi cvetovi) bom definitivno nekaj kupila :D :D Najbrž kremo za roke, čeprav jih imam že kar nekaj na standbyu za porabit, ampak stvari s češnjevimi cvetovi toook lepo dišijo :D (Tamara)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Krema za roke bo vsekakor moja, čeprav jih imam tudi nekaj na strani, še ne odprtih :D

   Izbriši