PREDNOVOLETNA ZABAVA LEPOTNIH BLOGERK #lepotno2016

V sredo se nas je nekaj blogerk udeležilo prednovoletne zabave, ki je potekala v Svetovni kavarni Sputnik. Vse skupaj sta organizirali Ajda in Gabi, katerima lahko rečem samo velik hvala, da sta se spomnili česa takega in v tako kratkem času naredili nekaj lepega, dobrega, zanimivega. Zabava je potekala v sproščenem, božično-novoletno obarvanem vzdušju. Vsekakor je bilo super pokramljati o lepotnih kot tudi drugih stvareh. Uraden hashtag je bil #lepotno2016, katerega lahko pridno še naprej uporabljate tudi ostale.


Skozi celotno zabavo pa so potekali natečaji. Sponzor prvega natečaja je bil 4 kids and us, kjer smo imele na razpolago nekaj njihovih izdelkov, ki smo jih nato poslikale in objavile na socialna omrežja. 18 najboljših je bilo nagrajenih z njihovim izdelkom. Moja slika je prišla med nagrajene (vidite jo zgoraj), prejela pa sem mazilo za suho in problematično kožo. Mislim, da mi bo za moj tip kože zelo koristila. Na koncu vsakega tečaja je bil še čas za razglasitev zmagovalke. Tukaj je to bila Cindy Sabolčec (All things artsy).

foto: Domen Blenkuš

 foto: Domen Blenkuš


V naslednjem natečaju so bila pravila ta, da poslikamo nek odtenek, ki bi lahko predstavljal nov lak za nohte, dopisati pa smo morale še ime in finiš. Potekal je v sodelovanju s spletno trgovino e-kozmetika, z znamkama Alessandro in Matis. Tukaj smo nagrado dobile prav vse. Sama sem prejela Konjac sponge. Zmagovalka natečaja pa je bila Jasna Kosar (Jessie Fairytale).


Zadnji natečaj pa je potekal v sodelovanju s podjetjem AlpStories. Prav tako smo nekaj poslikale, k sliki pa smo dopisale željo, kaj si želimo, da nam robotek Balthazar zameša v stekleničke. Tudi tukaj smo bile nagrajene prav vse, vseeno pa je s svojo željo najbolj izstopala samo ena, zato je bila tokrat zmagovalka natečaja Aleksandra Šefran (Angel Beauty). Ostale smo prejele raznovrstna darila. V moji škatli se je skrivalo mleko za telo, z vonjem češnje, kopalna sol, milo za roke ter gel za tuširanje in prav tako mleko za telo.

foto: Domen Blenkuš

Na koncu smo prejele še darila, ki nam jih je namenila znamka Jessica Cosmetics. Prejele smo planer ter kremo za nego nohtov in obnohtne kožice. Ker pa nam je zmanjkalo časa za še en natečaj, smo dobile nalogo, ki traja še samo do jutri. In sicer je potrebno ustvariti novoletno čestitko v sodelovanju z omenjeno znamko.


Še enkrat hvala vsem podjetjem za čudovita darila, blogerkama Ajdi in Gabi za odlično organizacijo ter seveda tudi ostalim blogerkam za prijeten večer. Spodaj prilagam še nekaj utrinkov.

foto: Domen Blenkuš

foto: Domen Blenkuš

foto: Domen Blenkuš

foto: Domen Blenkuš

foto: Domen Blenkuš

7 komentarjev :

 1. You look beautiful:) Great dress:)
  kisses
  http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 2. Jooj kok dobr event <3
  Xx
  Sasha

  OdgovoriIzbriši
 3. Zadnji natečaj pa je potekal v sodelovanju s podjetjem AlpStories. Prav tako smo nekaj poslikale, k sliki pa smo dopisale željo, kaj si želimo, da nam robotek Balthazar zameša v stekleničke. Tudi tukaj smo bile nagrajene prav vse, vseeno pa je s svojo željo najbolj izstopala samo ena, zato je bila tokrat zmagovalka natečaja Aleksandra Šefran (Angel Beauty). Ostale smo prejele raznovrstna darila. V moji škatli se je skrivalo mleko za telo, z vonjem češnje, kopalna sol, milo za roke ter gel za tuširanje in prav tako mleko za telo. scarf suppliers , ladies wraps and shawls , wholesale shawl suppliers , velvet shawl , new york wholesale , elegant shawl , kashmiri shawls wholesalers , red shawl

  OdgovoriIzbriši