PREDBOŽIČNA VERONA & OBISK TRGOVIN KIKO, SEPHORA, M.A.C.

Včerajšnji dan sem preživela nekoliko drugače kot ga po navadi. S prijateljicami smo odšle na predbožični izlet v Verono. Italije ravno ne poznam, saj sem do zdaj bila samo v Benetkah in Rimu, pa še to je bilo pred nekaj leti. Odhod iz Ljubljane je bil ob 5. uri, sama pa sem se zbudila že ob treh zjutraj, saj smo ob štirih imele trolo. Vmes smo imeli nekaj postankov, zato smo v Verono prišli ob 10. uri. Tekom dneva nas je spremljalo sonce. Vseeno pa se je dopoldne še začutil mraz, zato je vsekakor prav prišel kak debelejši pulover.

 

Prvi dve uri smo preživelu z vodičko, ki nam je razkazala različne cerkve, stavbe, stolpe in podobno. Na koncu smo odšli do Julijinega balkona. Pod njim je bil postavljen Julijin kip, ki je bil obdan s turisti. Namreč, ''legenda'' pravi, če primeš Julijino dojko, ti bo namenila srečo v ljubezni. Bomo videli, koliko to drži, hehe. Ker pa je čas šel tako hitro, smo vodičko in našo skupino izgubile, zato smo se odločile, da gremo kar same malo naokrog. Sprva smo se namenile v ulico, kjer smo srečale trgovine kot so Stradivarius, Zara, Gucci, Louis Vuitton, Dolce & Gabanna, Douglas, Kiko, Sephora, M.A.C. in podobno. Meni so v oči padle zadnje tri, saj sem si jih že nekaj časa želela obiskati. Odločile smo se, da gremo najprej v M.A.C.-a, kjer sem si kupila prvo njihovo šminko, v odtenku Captive. Še zdaj sem neizmerno vesela. S tem je uresničena ena želja manj. Kasneje me je izdala radovednost, zato sem jo morala preizkusiti. Odtenek je viden na spodnjih slikah.


Ostale trgovine smo pustile za kasneje, saj smo bile že tako lačne, da smo najprej zavile v McDonald's. Seveda smo prišle v čisto gnečo, pa vendar smo na koncu odšle site naprej do trgovinc. Zavile smo v Kiko-ta, ki je bil čisto poln. Iz njega sem se vsekakor morala vrniti z eno vrečko. Pogledale smo še tudi k Douglasu in Sephori, nato pa smo odšle mimo amfiteatra naprej do stojnic. Zavile smo tudi do gostilne, kjer so prodajali vin brule oziroma kuhano vino, za katerega menim, da je bil precej močnejši kot sem ga do zdaj pila pri nas.


Na koncu smo odšle do parka, kjer smo se želele malo ''spočiti''. Pol ure pred odhodom so se prižgale lučke, venar pa na žalost nisem uspela vsega slikati, saj smo se počasi odpravljale na zbirno mesto. Odšli smo ob pol šestih in v Ljubljano prišli 10. uri zvečer. Na splošno je bilo kar v redu. Morda sem pogrešala nekoliko več božilnega vzdušja, ki ga na stojnicah sploh nisem zaznala. Večinoma so prodajali hrano, ki se je ves čas ponavljala, igrače, šale, ovitke za telefone ... Zato se veselim prihodnje sobote, saj se odpravljam na Dunaj.


7 komentarjev :

 1. o lej ju žnidro pa saro aka kramp. eeej superca ti paše tale šminka.
  pa fotke so top :) pa škoda nisi še za mene julijo za joško zagrabla :c

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Lej njiju ja :P Hvalaaa, meni je super odtenek. Haha sej sem jo kar dolgo držala, tak da lahko še sebe zraven šteješ :D

   Izbriši
 2. O kako lepe slikce! Upam da ste dobro pošopingirale :)
  xx
  SASHA

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala! :) Malo sem pa res, se še šparam za Dunaj :P

   Izbriši
 3. Ful lepe slikice ! Ste zdržile prijetno s koristnim z obiskom znamenitosti kot beauty trgovin ki so nujne za obiskat ! me pa zanima, koliko si plačala za izlet, če želiš izdati ?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala! Je bilo zanimivo ja, ampak hkrati tudi kar naporno :) 29€, Supra travel ima res zelo ugodne cene :)

   Izbriši
 4. Prvi dve uri smo preživelu z vodičko, ki nam je razkazala različne cerkve, stavbe, stolpe in podobno. Na koncu smo odšli do Julijinega balkona. Pod njim je bil postavljen Julijin kip, ki je bil obdan s turisti. Namreč, ''legenda'' pravi, če primeš Julijino dojko, ti bo namenila srečo v ljubezni. Bomo videli, koliko to drži, hehe. wholesale shawls , wholesale pashmina , pashmina shawl wholesale , pashminas in bulk , wholesale scarves in bulk , wholesale scarf suppliers , chiffon scarves wholesale , wholesale prayer shawls , velvet shawls wholesale , velvet shawl Ker pa je čas šel tako hitro, smo vodičko in našo skupino izgubile, zato smo se odločile, da gremo kar same malo naokrog. Sprva smo se namenile v ulico, kjer smo srečale trgovine kot so Stradivarius, Zara, Gucci, Louis Vuitton, Dolce & Gabanna, Douglas, Kiko, Sephora, M.A.C. in podobno. Meni so v oči padle zadnje tri, saj sem si jih že nekaj časa želela obiskati. Odločile smo se, da gremo najprej v M.A.C.-a, kjer sem si kupila prvo njihovo šminko, v odtenku Captive. Še zdaj sem neizmerno vesela. S tem je uresničena ena želja manj. Kasneje me je izdala radovednost, zato sem jo morala preizkusiti. Odtenek je viden na spodnjih slikah.

  OdgovoriIzbriši