Ideja za božično darilo


Božič se hitro približuje in počasi bo že primanjkovalo časa za iskanje božičnih daril. Sama sem se letos res stežka spravila v trgovine, saj se gneča občuti že od samega začetka meseca, tako da sem nakupe večinoma opravila kar preko spleta. Zato danes z vami delim en čudovit negovalni set, katerega lahko podarite svoji boljši polovici, mami, babici, sestri, teti, prijateljici. Menim, da kozmetike ni nikoli preveč in da je idealna za vsakogar, še posebej, če si brez ideje, kaj nekomu podariti. 

Baylis & Harding Boudoir Collection darilni set vsebuje kremo za prhanje, gel za umivanje, milo, maslo za telo, kristale za kopel in gobico za umivanje. Pakiranje je zares prečudovito. Celotna linija je z vonjem žametne vrtnice in kašmira. Gel za umivanje je pakiran v 130 ml embalaži. Je izjemno dišečega vonja, deluje sladko, a obenem zelo nežno. Gre za klasično gel teksturo, ki se tudi lepo peni. Primeren je za vse tipe kože. Odlično se je obnesel tudi na predelu nog, kjer je moja koža izrazito suha. Gel kožo zmehča in jo prijetno odišavi. Krema za prhanje je prav tako pakirana v 130 ml embalaži. Tudi tu je vonj bombastičen. Razlika je le bolj bogata tekstura. Kožo lepo navlaži in jo naredi mehko. Kristale za kopel pa na žalost nisem mogla preizkusiti, saj kopeli nimam. Pa mi je tako žal, saj božansko dišijo in že vidim, da bi bili odlično za razvajanje po napornem dnevu. Maslo za telo je pakirano v 100 ml embalaži. Gre za ravno prav gosto teksturo, katero na površino ni potrebno veliko nanesti, saj se lepo razmaže kot tudi hitro vpije. Kožo odišavi ter jo na otip naredi gladko in mehko. Milo pa je produkt, ki me je pozitivno presenetil. Všeč mi je, da se dobro mili, kožo dobro očisti, roke pa predvsem naredi gladke.

Darilni set dobite v spletni trgovini Notino, zanj pa boste odšteli 24,90 €. 


1 komentar :

  1. Ya, it's very true relay impressive content. Please share something on Best dentist in Sharjah. And again a very thanks for sharing this kind of post.

    OdgovoriIzbriši