Pozdravljena jesen!


Jesen je moj drugi najljubši čas, saj v sebi skriva res lep čar. Všeč mi je, kako se v tem času narava pokaže v najlepši luči, kako se barve prepletajo med seboj in kako prijetno je ta čas preživljati zunaj. Kljub nižjim - pa vendarle ne prenizkim - temperaturam, poskrbim za primerno opremo. Vsekakor prevladujejo puloverji, saj jeseni predstavljajo moj osnovni kos. Obožujem jih, ker so zares udobni. Tako v omari prevladujejo zemeljski toni, večinoma sta to bež in rjava. V teh odtenkih se počutim odlično, saj me na nek način predstavljajo takšno kot sem; toplo in nežno.

''Jeseni se zdi kot da je svet prekrit z narastkom rjavega sladkorja in cimeta.''
Sarah Addison Allen

Jesen pa ima poseben čar tudi v moji kuhinji. V tem času res uživam v peki slaščic. Takrat pridejo na spored cimetovi polžki, jabolčni štrudelj, rižev narastek, kompot iz jabolk, razni piškoti in še kaj bi se našlo. Ne smem pozabiti omeniti še kostanj, kako ga obožujem! Ampak zanimivo, po toliko letih se še kar ne morem odločiti, kakšnega imam raje, kuhanega ali pečenega. Kostanj bo pač kostanj, na kakršenkoli način bo narejen, vedno se mu bom težko uprla.

1 komentar :

  1. Jesen pa ima poseben čar tudi v moji kuhinji. V tem času res uživam v peki slaščic. Takrat pridejo na spored cimetovi polžki, jabolčni štrudelj, rižev narastek, kompot iz jabolk, razni piškoti in še kaj bi se našlo. Ne smem pozabiti omeniti še kostanj, kako ga obožujem! Ampak zanimivo, po toliko letih se še kar ne morem odločiti, kakšnega imam raje, kuhanega ali pečenega. Kostanj bo pač kostanj, na kakršenkoli način bo narejen, vedno se mu bom težko uprla.
    ecommerce development company , ecommerce website development company , ecommerce web development company , ecommerce website design company , ecommerce web design company , ecommerce website company , ecommerce design company , ecommerce solutions company

    OdgovoriIzbriši