Čiščenje obraza v dveh korakih


Temeljito odstranjevanje ličil pri meni velja za najpomembnejši korak pri negi obraza. Vse smo nekdaj bile najstnice in vsem se je zagotovo kdaj zgodilo to, da smo šle spat kar z ličili vred. Napaka! Pred spanjem je potrebno dobro očistiti obraz, saj se koža med spanjem obnavlja, poleg tega pa lahko preprečimo nastanek aken in zamašenih por. Zato si sama zvečer rada vzamem 10 minut, ki jih namenim negi obraza.

Prvi korak predstavlja Caudalie Cleaners&Toners micelarna čistilna voda za obraz in oči. Caudalie produkti so mi že poznani in po njih rada posegam čedalje več, saj res dobro in učinkovito negujejo. Omenjena micelarna voda deluje na princip pršila, pri čemer lahko spremljamo doziranje. Nanesemo jo na blazinico in dobro vmasiramo v kožo. Za še bolj učinkovito odstranjevanje ličil priporočam, da postopek naredite dvakrat, saj boste pri tem še bolj dosledne. In kar mi je pri micelarnih vodah pomembno je, da so poleg obraza namenjene tudi očem. Pri odstranjevanju maskare ne draži oči. Poleg tega ima lep, nežen cvetličen vonj. Izdelek je namenjen vsem tipom kože, tudi občutljivi koži kot je moja. Za 200 ml boste odštele 14,90 €. Micelarne vode se ne spira, zato je obraz pripravljen na naslednji korak. Drugi korak pa predstavlja Caudalie Cleaners&Toners čistilna pena. Kljub temu, da sem ličila odstranila z micelarno vodo, rada uporabim še čistilno peno, s katero temeljito odstranim še kakšen delček umazanije. Vsebino nanesem na roke, jo dobro vtrem v obraz in nato sperem z mlačno vodo. Obraz je vidno očiščen ter na otip mehek in gladek. Čistilna pena je prav tako namenjena vsem tipom kože in ker prihaja iz iste linije kot prejšnji izdelek, je vonj identičen. Za 150 ml boste odštele 14,90 €. Ker pa imam precej suho kožo, takoj sledi nadaljna nega, s katero poskrbim za dodatno vlaženje. Oba produkta boste našle v spletni trgovini Notino.


* Objava je sponzorirana s strani podjetja Notino. Kljub temu je moje mnenje o izdelkih iskreno.

1 komentar :

  1. Temeljito odstranjevanje ličil pri meni velja za najpomembnejši korak pri negi obraza. Vse smo nekdaj bile najstnice in vsem se je zagotovo kdaj zgodilo to, da smo šle spat kar z ličili vred. Napaka! Pred spanjem je potrebno dobro očistiti obraz, saj se koža med spanjem obnavlja, poleg tega pa lahko preprečimo nastanek aken in zamašenih por. Zato si sama zvečer rada vzamem 10 minut, ki jih namenim negi obraza.
    bedding sets , velvet bedspread , bedding sets , bed sheets gul ahmed , cotton bedspreads , comforter , razai online , slipcovers , cushion covers online

    OdgovoriIzbriši