Batiste: Čudež za mastne lase


Od kar pomnim, so moji lasje precej mastni. Sicer z njimi nimam veliko dela, hitro jih umijem, še hitreje pa posušim. Prvi dan so videti sveže, zato jih z veseljem pustim spuščene, naslednji dan že naredim čop, saj postanejo vidno mastni. Poleti je težava še slabša, saj se zaradi vročine potim, zato so lasje skorajda v trenutku mastni in tako čop postane edina rešitev. V vsakem primeru si lase umivam na vsake 3 dni, dlje ne zdržijo.

V spletni trgovini Notino sem zasledila lepo ponudbo suhih šamponov, s katerimi se da podaljšati videz lepih, svežih las, vendar spet odvisno od vsakega posebej. Izbrala sem kar dva. Prvi je Batiste Rose Gold suhi šampon za absorbcijo odvečnega sebuma in za osvežitev las. Na splošno je Batiste znan po široki izbiri ponudbe, v kateri lahko izbirate glede na tip las kot tudi barvo. Vonj zgoraj omenjenega šampona ni nič posebnega, je pa zato toliko boljši rezultat. Potem, ko so lasje umiti in posušeni, jih popršim s šamponom na oddaljenosti 20-30 cm. Vse skupaj vtrem ali s prsti ali z brisačo in jih počešem. Razlika je več kot očitna. Brez šampona so moji lasje videti sveže, z izjemo mastnega lasišča, zgoraj omenjeni šampon pa odlično reši tudi to situacijo. O mastnih laseh tako ni videti nobenih sledi. Najboljše je to, da si lahko brez slabe vesti upam imeti razpuščene lase tudi naslednji dan in ne samo takrat, ko so umiti. Pa tudi, kadar jih imam v čopu, so videti bistveno bolje kot pa, če šampona ne bi uporabila. Sem čisto navdušena nad njegovo uporabo, zato ti ga toplo priporočam, če si tudi sama v podobni situaciji. Za 200 ml boš odštela 3,10 €. Drugi pa je Batiste Fragrance Cherry suhi šampon za volumen in sijaj. Za razliko od zgornjega, ta šampon nepopisno lepo diši po češnjah. Kar nekaj časa sem iskala izdelek, ki bi mojim tankim lasem dali nekaj volumna. Do zdaj mi je vsak tak izdelek zlepil lase, ni bilo prijetno, medtem ko pri zgornjem šamponu tega na srečo ni. Tudi tega popršim na oddaljenosti 20-30 cm in z brisačo dobro vtrem v lase. In tako moji lasje pridobijo zares nekaj volumna! Uporabim ga tudi naslednji dan in potem je videti kot da sem si lase ravnokar umila. Če si tudi ti v iskanju kakšnega dobrega izdelka, ki bo poskrbel za volumen las, ti tudi tega toplo priporočam. Za 200 ml boš odštela 5,00 €. Na voljo pa imajo tudi potovalno velikost s 50 ml embalažo. Skratka, nad obema izdelkoma sem noro navdušena in ju z veseljem priporočam dalje.


* Objava je sponzorirana s strani podjetja Notino. Kljub temu je moje mnenje o izdelkih iskreno.

1 komentar :

  1. This is a great inspiring article. I am pretty much pleased with your good work. Please share good post on Best British Schools In Dubai also Keep it up. Keep blogging. Looking to reading your next post.

    OdgovoriIzbriši