Top 3 izdelki: Proteini.si


Od kar sem pričela živeti bolj zdravo, trenirati in skrbeti za boljši življenjski slog na sploh, rada poskrbim tudi za temu primerno hrano. Vsak mesec obiščem trgovino Proteini.si in iz nje se vedno vrnem s polno vrečo. Imajo odlično ponudbo, prav tako redno skrbijo, da na prodajne police postavijo novosti, ali pa razveseljujejo z raznimi popusti.

Danes z vami delim tiste tri izdelke, s katerimi sem iskreno zadovoljna in zato mesečno pristanejo v moji nakupovalni košarici. Najprej so tu Battery Whey Gold Isolate proteini, z okusom cookie & cream, v 600 g embalaži. Vmes sem preizkusila še tri druge, pa mi nikakor niso bili boljši od zgoraj omenjenih. Le-ti so izjemno praktični za vsakogar, saj so namenjeni vsem tistim, ki želijo povečati mišično maso, izgubiti telesno težo ali pa poskrbeti za obnovo mišic. Vsebujejo visoko kakovosten izolat in hidrolizat sirotke. Ena merica (25 g) zajema 87 kalorij, s tem pa zaužijemo manj kot 0,6 g ogljikovih hidratov, 05 g maščob in 21 g beljakovin. Sladkani so s sukralozo in acesulfamom K. Sama jih uporabim za zajrtk kot del proteinske kaše, po treningu si naredim proteinski shake, odlični pa so tudi za palačinke in sladice na sploh. Na voljo so še trije okusi: banana, double chocolate in french vanilla. Zadoščajo za 24 porcij.

Naslednja je Battery Pancake masa za palačinke, z okusom strawberry & white chocolate, v 500 g embalaži. Gre za beljakovinsko mešanico, z visoko hranljivo vrednostjo iz sirotke, kazeina in jajčnega beljaka. Ena merica (37 g) zajema 157 kalorij, s tem pa zaužijemo 16 g ogljikovih hidratov, 5,4 g maščob in 11 g beljakovin. Slajene so s sukralozo. Odlične so za zajtrk, dopoldansko malico ali po treningu. Sama si jih najraje popestrim s Skyr nadevom, kokosom in malinami, v času zajtrka pa dodam še polovico banane. Palačinke so na voljo še v dveh okusih: chocolate dream in white chocolate & coconut. Tudi kokosove so odličnega okusa, čaka me še samo čokolada. Zadoščajo za 13 porcij. 

Na koncu so tu še Battery Carnitine 500 mg kapsule. Uporabljam jih od samega začetka, ko sem začela redno obiskovati fitnes. Kapsule predstavljajo prehransko dopolnilo, ki vsebuje velik odmerek l-karnitina, ki skrbi za transport maščobnih sestavin. L-kartnitin je aminokislina, ki je v telesu naravno prisotna, hkrati pa spodbuja izgorevanje maščob v telesu. Kapsule pospešujejo proces kurjenja maščob, poleg tega jo pretvarja v energijo, znižuje nivo holesterola v krvi in zmanjšuje apetit. Kapsule je priporočljivo jemati 2-3 na dan med obrokom. V začetku sem jemala 2, sedaj vzamem eno dnevno, običajno je to kar med zajtrkom. Opazila sem, da je na telesu manj maščob, zato sem tudi zmanjšala vnos. Embalažo tvori 60 kapsul.

Ni komentarjev :

Objavite komentar