Predstavim ti mojo najljubšo podlago: Missha Perfect Cover BB cream


Konec lanskega leta je v Slovenijo končno prišla težko pričakovana korejska kozmetika Missha. Osebno sem se je tako zelo razveselila, saj sem na forumih in blogih prebirala same pohvale. Izmed vseh prebranih objav mi je v oči najprej padla M Perfect Cover BB krema. Punce so jo noro hvalile, zato sem postajala čedalje bolj radovedna. Res me je zanimalo, kaj se tako dobrega skriva v tem produktu, da velja za enega izmed najbolje prodajanih. 

Po celem svetu jih je bilo prodanih že več kot 40 milijonov.

Najprej bi želela izpostaviti to, da je na voljo v petih odtenkih. Presenetilo me je dejstvo, da v zbirki obstaja zares svetel odtenek, ki je primeren za vse z bledo, skorajda belo poltjo. In v tem vidim ogromen plus, vse pohvale. Bila sem prepričana, da bo ta odtenek kot nalašč za moj obraz. Ampak verjeli ali ne, odtenek je bil celo presvetel za moj obraz, kar me je presenetilo, saj do zdaj nisem našla dovolj svetle podlage. Tako sem izbrala drugi najsvetlejši odtenek, v številki 21. Pri Misshi so zapisali, da je BB krema izdelek, ki združuje nego kože ter ličila, zagotavlja prekrivnost, hkrati pa ohranja naravni videz kože. S tem se popolnoma strinjam. Klasične BB kreme so do zdaj veljale zgolj kot obarvane kreme, pri kateri ni šlo ne za običajno kremo, pa tudi ne za puder. Missha pa je naredila korak naprej in ustvarila nekakšno ravnovesje. Kljub temu, da je še vedno obarvana krema, ki kožo izjemno lepo vlaži in je ne izsušuje (kot smo običajno navajeni pri podlagah), pa hkrati spominja na pravo podlago, saj omogoča srednjo prekrivnost nepravilnosti. Pri navadnih BB kremah tega učinka ni bilo. Osebno so mi tekoče podlage po teksturi pretežke za obraz, zato že nekaj časa uporabljam zgolj in samo obarvane kreme. Pri tej gre za lahkotno teksturo, pa tudi ni je potrebno precej dajati na obraz, saj se lepo razporedi po celotni površini. Z mojo suho kožo se resnično odlično ujameta! Naj še dodam, da ima zaščitni faktor 42, kar pomeni, da kožo ščiti pred UV žarki. Precej izjemno, kajne? Za 20 ml boš odštela 7,30€, za večje 50 ml pakiranje pa boš odštela 19,50€. Če ti rečem, da je ta produkt 'must have', potem ga res moraš imeti tudi ti. Prepričana sem, da te ne bo razočaral. Lahko te samo navduši, tako kot je mene.

1 komentar :

  1. Jaz sem preizkusila samo verzijo Signature, ki mi je bila všeč, ampak mogoče malo pretežka za mojo mešano kožo. Me prav zanima, kako bi se ta BB krema obnesla. :)

    OdgovoriIzbriši