Caudalie Vinopure linija: Svežina, koncetrat in sijaj


Caudalie predstavlja novo linijo, imenovano Vinopure, in je namenjena problematični koži. Je naravnega izvora, brez sintetičnih dišav ter odpravlja nepravilnosti, h katerim je nagnjena mešana in mastna koža. Linija vsebuje tri izdelke, ki so zasnovani kot tri-stopenjska nega kože; čistilni tonik, serum proti nepravilnostim in matirajoči fluid.

''Vinopure sem ustvarila za vse ženske, ki imajo težave s svojo kožo v vsakdanjem življenju.
Z našo izjemno naravno rutinsko nego kože, ki uporablja močne aktivne sestavine,
se koža obnavlja ter ostaja lepa in uravnotežena.''
Mathilda Thomas

Pri negi obraza je zelo pomembno, da smo dosledni. Tu in tam nanos kakšne kreme zagotovo ne bo obrodil sadov. V celoti moramo upoštevati tri-stopenjsko nego, saj bomo le na takšen način dosegli zdrav sijaj na našem obrazu. Marsikdo naredi napako že pri prvem koraku, ko obraz ni dovolj očiščen in so na njem še vedno vidni ostanki ličil. Še slabše je, ko se nam vse zarije v pore. Moj namig je ta, da namesto ene blazinice, uporabi raje 2 ali 3. Takoj bo viden rezultat; prva blazinica bo najbolj umazana, medtem ko na tretji skorajda ne bi smelo biti več umazanih sledi.

Namesto klasične micelarne vode uporabi Vinopure čistilni tonik, ki kožo pripravi in očisti. Sestavljen je iz kar 99 % naravnih sestavin in je primeren za občutljivo kožo. Vsebuje naravno grozdno vodo za vlaženje in pomiritev. Pri nanosu si pomagaj z blazinico. Nanjo nanesi tonik in ga nežno vmasiraj na obraz. Zanj velja enako kot za micelarno vodo, zato lahko uporabiš enak namig. Vendar pozor. Tonika z obraza ne izpiraj.

Ko je koža očiščena, je pripravljena na naslednji korak. Pomembno je upoštevati vrstni red.  Sledi Vinopure serum proti nepravilnostim, ki kožo popravi in uravnoteži. Sestavljen je iz 98 % naravnih sestavin in ima učinek pilinga, hkrati odpira pore ter zmanjšuje nastanek nepravilnosti. Vsebuje salicilno kislino, ki velja za največjega sovražnika aken, in naravno rožno vodo. Le-ta uravnava sebum, maščobno snov, ki ustvarja učinkovito zaporo pred bakterijami, in omejuje oksidacijo. Vsebuje tudi hialuronsko kislino, ki kožo vlaži. Deluje na način pršila. Priporočam, da vsebino 2-krat iztisneš in s prsti vtreš v kožo. Za boljše rezultate ga pusti absorbirati kakšno minuto pred nanosom kreme.

Zadnji korak tri-stopenjske nege predstavlja Vinopure matirajoči fluid, ki kožo vlaži in matira. Sestavljen je iz 97 % naravnih sestavin. Njegova naloga je zmanjšati nepravilnosti in dodatno vlaži kožo. Medtem ko silika (oziroma silicijev dioksid) kožo matira, pa rožna voda in vitamin B3 uravnata sijaj ter polti vračata naravno svežino. Ne le, da se hitro vpije, ampak se ga lahko uporabi tudi kot osnovo za ličenje.

Priporočam, da produkte uporabljate v tem vrstnem redu. V primeru, da na obraz nanesete samo serum, to ne bo dovolj, saj vam bo kožo dodatno izsušil, zato je priporočljivo nanesti hranljivo kremo; v tem primeru je to fluid. Vsi produkti imajo nežen, cvetličen vonj, kar deluje precej prijetno. Na začetku sem bila skeptična, kakšen bo rezultat, saj sem nekaj dni pred tem na svojem jedilniku odstranila mleko in mlečne izdelke. Po tretjem dnevu testiranja so se mi na obrazu začeli delati drobni mozolji, v naslednjih dveh dneh jih je nastalo še več, prav tako so se večali. Razumljivo sem se ustrašila in se odločila, da z uporabo izdelkov prekinem za nekaj časa, saj nisem poznala vzroka. Po dveh tednih je moja koža končno prišla k sebi, zato sem produktom dala drugo priložnost. Ugotovila sem, da izdelki niso bili krivi za nastanek nepravilnosti, temveč sem to prepisala kot da se je telo pričelo čistiti zaradi spremenjenega jedilnika. Produkti so mi v celoti všeč, rezultat se je začel pojavljati po dobrem tednu. Ne morem reči, da so nepravilnosti izginile kar takoj, se je pa sam proces celjenja rahlo pospešil kot če izdelkov ne bi uporabljala.

Ni komentarjev :

Objavite komentar