Brownimalist praznuje 4. rojstni dan


Danes Brownimalist praznuje že 4. rojstni dan. Natanko na današnji dan sem 4 leta nazaj napisala svojo čisto prvo objavo, ob kateri sem sprva na veliko oklevala, potem pa sem le našla dovolj poguma, da sem jo objavila.

''Don't focus on having a great blog.
Focus on producing a blog that's great for your readers.''
Brian Clark

Priznati moram, da tako kot lani, tudi letos nisem bila tako pridna pri pisanju objav kot sem si želela. Ena ali dve objavi na mesec nista dovolj. Kljub temu sem v ti dve objavi vložila veliko truda in nanju sem ponosna. Sicer letošnje leto ni bilo tako pestro kot je bilo lansko. Tu in tam sem bila povabljena na kakšen dogodek in teh sem bila izredno vesela. Vsakič znova se veselim dneva, ko se blogerke ponovno zberemo skupaj. In takšen dogodek je bil letos vsekakor zaslužen 4. blogerski konferenci, ki se mi jo je uspelo udeležiti. Skupaj smo bile 12 ur in upam si trditi, da je vsaka izredno uživala. Konferenca niso le sponzorirana darila, temveč so tudi poučna predavanja in druženje z blogerkami. Poleg tega pa so tu podjetja. Vedno znova cenim, da vidijo nekaj v meni in mojem blogu, da se odločijo sodelovati z mano. Hvaležna sem tudi podjetjem, s katerimi sodelujem že od začetka. Priznam, da je lep občutek, ko se v prazničnih časih spomnijo nate, ti poklonijo malenkost in ti zaželijo vse dobro. Dobri ljudje, za res. Moram pa izkazati veselje še ob tem, da so v Slovenijo končno prišle nove znamke. V mislih imam dve korejski podjetji, to sta Erborian in Missha. Novi pridobitvi sta res za popihati na dušo. Držim pesti in upam, da bo takšnih podjetij v prihodnje še več.

Kljub temu, da ni šlo vse po načrtih, sem ponosna, da sem še vedno tu in da še vedno z veseljem ustvarjam nove objave. Ob tem bi se želela zahvaliti vsem, ki berete moje vsebine in vsem, ki jih boste pridno prebirali še naprej. V vseh objavah sem popolnoma iskrena, bodisi so to prejeti izdelki bodisi kupljeni. Se beremo!

2 komentarja :

  1. ČESTITKE! <3 Želim ti še veliko odličnih objav, ki jih z veseljem berem.

    OdgovoriIzbriši
  2. Congratulations!!! Great post
    www.stylebasket.in
    Instagram:-Stylebasket24

    OdgovoriIzbriši