Z Vichy Minéral 89 do sveže in sijoče kože


Odkar sem začela s svojo blogersko potjo, dajem velik poudarek na kožo. Še posebej sem osredotočena na obraz, saj je to tisti del telesa, ki je v našem vsakdanjiku najbolj opazen in ki na nek način najprej pade v oči. Do lepe, spočite, sveže in sijoče kože pa mi v zadnjih nekaj dneh pomaga Vichy Minéral 89 booster.

Zima običajno na mojem obrazu pusti številne slabosti, kar se odraža kot dehidriranost in utrujenost. Vesela sem, ker so se končno začeli lepi in sončni dnevi, saj vsi vemo, da malo sonca ne škodi. Sonce je tisti dejavnik, ki v najglobljih plasteh začne tvoriti vitamin D. S tem je moja koža čedalje manj dehidrirana, kar pa še ne pomeni, da je utrujenost izginila. K boljšemu rezultatu mi pripomore zgoraj omenjeni produkt, Vichyjeva novost na prodajnem trgu.

Čisto nova vlažilna nega Minéral 89 vsebuje 89 % dobrodejne mineralizirane vode, obogatene s hialuronsko kislino. Ko preberemo besedo 'kislina', marsikdo pomisli na razjedo ali pekoč občutek, vendar pa je skrb popolnoma odveč. Hialuronsko kislino tvori človeško telo in je glavni produkt v procesu staranja kože. Kadar je govora o kozmetičnih produktih, le-ta spodbuja proizvajanje kolagena v koži, prav tako pa nase veže vodo in s tem vlaži kožo. Poleg tega hrani celice kože in sodeluje pri njihovi rasti. Ko prebereš toliko pozitivnih lastnosti, se z veseljem lotiš testiranja. Embalaža, ki na prvi pogled deluje elegantno, tvori 50 ml vsebine. Je prozorno obarvana, kar nam pripomore k boljšemu spremljanju porabe. Najbolj pa v oči pade notranjost, ki je v spodnjem delu obarvana turkizno. Samo doziranje deluje na principu pršila. Booster je primeren za vse vrste kože. Poleg tega je brez dišav in alkohola. Uporabimo ga zjutraj in zvečer na predhodno očiščeni koži. Stisnemo dve kapljici in lepo vtremo v kožo. Za sabo pusti prijeten občutek kot tudi gladko, sijočo, navlaženo in na videz spočito kožo. Minéral 89 je za mojo nego pravo razvajanje, saj ne vzame veliko časa, a za sabo pusti fantastičen rezultat.

Ni komentarjev :

Objavite komentar