Februarski favoriti


Februarja zaradi krajšega meseca čas enostavno hitro mine, kar mi je zelo všeč, saj že komaj čakam, da pride pomlad. V ta namen sem cel mesec uporabljala skorajda pomladno obarvane izdelke. Moram priznati, da o mesečnih favoritih zares težko pišem, saj večinoma vse izdelke enako uporabljam. Kljub temu ti danes predstavim 5 super izdelkov.

Zadnja dva meseca je v moji redni uporabi Maybelline The Burgundy Bar paleta senčil, ki vsebuje 12 odtenkov in aplikator. Embalaža je plastična, vendar ravno pravšnje velikosti, da jo lahko vzamemo povsod s sabo. Gre za shimmer odtenke, kateri s svojimi bleščicami glamurozno popestrijo makeup videz. Temnejši odtenki so odlično pigmentirani, medtem ko imajo svetlejši srednjo pigmentacijo. Na voljo je pester izbor odtenkov. Priznam pa, da pogrešam ogledalo, ki ga paleta na žalost ne vsebuje. In če smo že pri očeh, je na vrsti BeYu eyeliner No. 3 Certain Charm. Preden sem ga prvič uporabila, sem bila malo skeptična, saj na oči nisem še nikoli nanesla eyelinerja, ki ni črne barve. Ampak takoj po nanosu sem bila pozitivno presenečena. Zaradi manjšega aplikatorja se ga enostavno nanese. Gre za vijoličen odtenek, ki se odlično poda mojim zeleno-rjavim očem. In kar mi je najbolj všeč, poleg odlične pigmentacije, je, da je rahlo metalik teksture in s tem je na očeh še bolj opazen.
 
Če nadaljujem z obrazom, je tu Catrice Liquid Camouflage korektor, v odtenku 005. Za vse sneguljčice s porcelanastjo poltjo je tu korektor, ki obstaja v zares svetlem odtenku, kar je že precejšnji plus. Manjši aplikator poskrbi, da prekrijemo podočnjake in nepravilnosti. Slednje sicer ne prekrije popolnoma, ampak bi rekla, da v kombinaciji s tekočo podlago in suhim pudrom odlično deluje. Del obraza so tudi ustnice, z njimi pa Golden Rose tekoča šminka, v odtenku 20. Če nimaš nobene njihove tekoče šminke, potem si jo moraš v prihodnje nujno kupiti. Na voljo imaš ogromno zbirko odtenkov, med katerimi boš zagotovo našla kakšnega čisto tvojega. Sama imam trenutno štiri odtenek. Le-ta je kombinacija rjave in rdeče, odličen je za jesenski in zimski čas, čeprav vem, da bom po njem posegla tudi spomladi in poleti. Šminka je odlično pigmentirana in kar je najpomembnejše, je dolgo obstojna. Brez težav si lahko privoščiš kakršnokoli pijačo, poleg tega pa, če boš jedla manj mastno hrano, tvoje ustnice ne bodo potrebovale nobenega popravka. V nasprotnem primeru bo dovolj en hitri popravek.
 
Da pa se med favoriti niso znašla samo ličila, je tu še Zara dišava Orchid, ki prihaja iz leather kolekcije. Prepričana sem, da se boš v ta sadno-cvetlični vonj zaljubila tako hitro, kot sem se tudi sama. Pa še sama embalaža je zanimiva, saj jo obdaja usnje. Vonj obstane slabo polovico dneva, za dišavo pa boš odštela približno 8 €.

Ni komentarjev :

Objavite komentar