Na testu: BeYu Be Outstanding


Ali si rada drzna in opazna? Ali rada posežeš po bolj močnih, živahnih odtenkih? Potem je današnja objava več kot idealna zate, saj ti bom predstavila novost na našem trgu. In to je celotna BeYu kolekcija Be Oustanding. Kozmetične znamke do zdaj še nisem poznala, zato je bilo testiranje še toliko zabavnejše. Še posebej ob takšni izbiri odtenkov.

Smo nore, smo pogumne! Smo smešne, a ne naivne. 
Črno šminko kombiniramo s pravljičnim makeup-om. 

Kolekcijo sestavlja kar 13 izdelkov. In sicer boste lahko ustvarjale s svinčniki za ustnice, šminko v stiku, tekočimi šminkami, črtalom za oči in paletami senčil. Odtenki so zares opazni, močni in precej živahni, saj gre za mešanico rdeče, vijolične, rjave pa tudi črne barve. Z izdelki boste ustvarile bodisi močan bodisi nežnejši makeup.


Zame manj priročna je šminka Pure Color & Stay, saj je črno obarvana. Gre za kremno teksturo in je dobro pigmentirana. O obstojnosti ne morem govoriti, ker je na ustnicah nisem nosila. Zaradi samega odtenka mi bo prišla prav za ustvarjanje makeup-a za noč čarovnic. Na drugi strani pa je tu svinčnik za oči, ki je v primerjavi s šminko bolj uporaben. Sicer še vedno najraje svinčnike kombiniram s tekočim črtalom za oči, pa vendar me je tekstura tega izdelka pozitivno presenetila. Ne le, da je odlično pigmentiran pa tudi obstojen, temveč je nanos občutno mehak. Kljub mehkemu finišu pa lahko vseeno poskrbimo, da postanejo naše oči bolj opazne in vpadljive. Tekstura je vsekakor več kot odlična, saj sem običajno posegala po rahlo kremnih svinčnikih, zaradi katerih je bil nanos manj natančen.


V celotni kolekciji sem se najbolj razveselila tekočih šmink, saj so v moji zbirki makeup-a najbolj priljubljene in največ uporabljene. Zato ti predstavljam Cashmere Lip Color Matt tekoče šminke. Na voljo so štirje odtenki, s katerimi se lahko pri ustvarjanju makeupa dobro poigraš. V bistvu naj bi šlo za lip gloss z mat finišem, saj ustnice hkrati vlaži. Vsebuje kakavovo maslo, ki ima za naše telo veliko zdravilnih lastnosti. V našem primeru ustnicam koristi tako, da jih naredi mehke. Poleg tega so izjemno pigmentirane! Šminke so me zares pozitivno presenetile. Ne le, da ustnic ne izsuši, tudi lušči se ne, tako kot lahko to opazimo pri drugih šminkah. Tudi obstojne so! Na ustnicah zdržijo skorajda cel dan, tu in tam je potreben majhen popravek, predvsem v notranjih kotičkih ustnic.


Na prvi sliki so vidni odtenki, takoj po nanosu tekočih šmink, na drugi pa odtenki, ki se posušijo v mat finiš.


140 Russian Roulette / rdeč odtenek


153 Rustic Decay / rjav odtenek, z bordo rdečim podtonom


157 New Era / rjav odtenek, z rahlo sivim podtonom


200 Spectrum / vijoličen odtenek


Svinčniki za ustnice obstajajo v petih odtenkih. Kremna tekstura omogoča lažji nanos, sam občutek nanašanja odtenka na ustnice pa je zelo prijeten. So odlično pigmentirani kot tudi obstojni. Kar svinčnike loči od ostalih je to, da so vodoodporni, zato lahko brez težav spiješ kakšen kozarec vode ali soka, saj bo odtenek kljub temu ostal na ustnicah. Manj priročen za vsakdanji makeup pa je svinčnik za ustnice, v črnem odtenku. Ko sem ga prvič testirala na roki, sem opazila, da ima sicer res prijeten, mehak finiš. Glede na njegovo izjemno pigmentiranost sem ga preizkusila na očeh. Malo za šalo, malo zares, se je obrestovalo. Na očeh je lažje nosljiv in manj vpadljiv kot bi bil na ustnicah. Vsekakor pa je svinčnik najbolje kombinirati s tekočo šminko. Osebno mi je lepše s svinčnikom narediti obrobo ustnic, s tekočo šminko pa jih zapolnim, ker s tem načinom pridejo do večjega izraza.


530 Dynamic Relief / rjav odtenek z rahlo sivim podtonom


547 Burnt Sienna / rjav odtenek, z bordo rdečim podtonom


553 New Boundaries / rdeč odtenek


556 Sixth Sense / vijoličen odtenek


Kolekcijo sestavljata še dve paleti senčil. Moram priznati, da tako lepe embalaže še nisem videla. Embalažo palete No. 1 Purple Me On sestavlja prikupen psiček, ime kolekcije pa je zapisano z vijolično barvo. Z vijolično zato, ker so tako kombinirana tudi senčila. Na drugi strani pa je tu paleta No. 2 Spice Me Up, katero na sprednjem delu krasi ljubka muca, ime kolekcije pa je zapisano z zeleno barvo. Z zeleno pa zato, ker so tako tvorjena senčila v paleti. Obe embalaži tvorijo črte. Embalaža je potovalne velikosti, zato je res odlično, da vsebuje ogledalo, saj so takšni izdelki za razna potovanja še kako priročni. Poleg ogledala vsebuje še manjši aplikator. Na drugi strani embalaže pa ima vsaka paleta primer dnevnega in nočnega makeup-a, ob tem pa je narisan tudi postopek. Paleto tvori šest odtenkov, ki si nekako sledijo po vrsti, od najsvetlejšega do temnejšega. Odtenki so tako mat kot tudi shimmer. So srednje pigmentirani, na očeh pa obstanejo večino dneva.


No. 1 Purple Me On


No. 2 Spice Me Up


Za spodnji makeup sem uporabila:
paleto senčil No. 2 Spice Me Up
svinčnik za ustnice 547 Burnt Sienna
tekočo šminko 153 Rustic Decay

46 komentarjev :

 1. Very nice and lovely blog. I like your blog. Please follow me if you are interested in following each other's blog and I will follow you back
  Very nice Fashion Amazing post, I like photos visit here my blog post and Leave your comment here

  Thanks for comment my post on my blog!
  I'm following your nice blog. Can you follow mine? Thanks

  Packers and Movers Bangalore
  http://plponline.in/packers-and-movers-bangalore.html

  OdgovoriIzbriši
 2. Wau so vam pripravili lepe paketke.
  Šminke so čudovite, pravi jesensko/zimski odtenki. Paletki pa bi lahko bili bolj pigmentirani. ;)

  OdgovoriIzbriši
 3. Cashmere šminke so mi super, ampak škoda, da nekatere tako plastično smrdijo 😏

  OdgovoriIzbriši
 4. Super objava! Šminke izgledajo čudovito, odtenki so vsi po vrsti zelo lepi. Škoda le, da paletke niso bolj pigmentirane, ker so odtenki res lepi. <3

  OdgovoriIzbriši
 5. WOW - šminke izgledajo res čudovito <3

  OdgovoriIzbriši
 6. Odtenki šmink so meni super za jesen/zimo, vijoličen odtenek mi je precej patchy za nanašat oz. mi zelo pomaga, da prej nanesem lip liner. Paletki sta mi bili tako-tako, odtenki so zelo lepo in lahko ustvariš lep makeup look, ampak porabiš precej časa kot če bi uporabila eno dobro pigmentirano paletko senčil. :) Svinčniki za ustnice so mi pa že od samega začetka ful fajni, imam ena dva že od prej doma. Črne šminke sama niti nisem omenjala v mojemu blogu, ker mi je za Halloween maske. :D
  Super si se potrudila za objavo in res lepo poswatchala. :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Ta bordo odtenek šminke je res lep. Sem ga ravno danes nosila. Tebi super paše na teh zadnjih fotkah :) <3

  Ti si tudi lip linerje nosila na očeh :D. Jaz sem vse sprobala in oba rdeča odtenka še zdaj uporabljam za eyeliner, ker sta mi res dobra odtenka :).

  OdgovoriIzbriši
 8. very few web-sites that transpire to be in depth beneath, from our point of view are undoubtedly well worth checking out

  OdgovoriIzbriši

 9. Thank you very much for for your great information. It really makes me happy and I am satisfied with the arrangement of your post. You are really a talented person I have ever seen. I will keep following you forever. If you have time you can check this site and give me suggestion.
  Hotel Bedding Supplies

  OdgovoriIzbriši
 10. Thank you so much for sharing these amazing tips

  OdgovoriIzbriši
 11. Thank you for posting such a great blog! I found your blog perfect for my needs. It contains wonderful and helpful posts. Keep up the good work. Thank you for this wonderful Blog!
  If you are looking for the best accounting firm in Jarry(Guadeloupe) then
  MINATCHY & ASSOCIES is the best choice for all professionals. We are here to support you in the creation of your company and,or,to help you in its daily management whatever their size and sector of activity of your structure.

  OdgovoriIzbriši
 12. Your site is good But i Belive That someting very good on that website if love racing game then must go and visite it
  hotmail password

  OdgovoriIzbriši
 13. That's a Good Information thanks for sharing With Us
  and the Best Part is Your Perfect Content Quality and Quantity and Perfect Writing Skills
  looking for a Laundry services Cleanmylaundry is a topmost laundry service agency that offers the best laundry service in Dwarka Delhi.
  Laundry Service in Dwarka | Dryclean Service in Dwarka

  OdgovoriIzbriši
 14. That's a Good Information thanks for sharing With Us
  and the Best Part is Your Perfect Content Quality and Quantity and Perfect Writing Skills
  Staffing, training and development, motivation or labor relations management, no matter which service you are looking for, we are the best HR consulting company for you.
  Human Resource Management Company | HR Consulting Services

  OdgovoriIzbriši
 15. nice blog and most amazing matter you have some of great informative article on your blog to know or learn something. on my work im always focus to learn something new and its another blog i got.Thanks to share,keep up your good work and waiting for your next Article! JetBrains WebStorm 2017 Free Download

  Only Dofollow Backlinks Comment! Instant Approve

  OdgovoriIzbriši
 16. office.com/setup : If you purchase Office online, then you will get an office setup product key that will be used during the installation process.How to Install MS Office Setup? After downloading, you have to install office setup to your system.

  OdgovoriIzbriši
 17. Nice blog. This blog provides me some new information which is very useful for me. Thanks to share this and please provides us time to time new updates. I am waiting for your next Article. Please give me also some suggestions for my website: office.com/setup

  OdgovoriIzbriši
 18. Hello! This is my first visit to your blog! This is my first comment here, so I just wanted to give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading your articles. Your blog provided us useful information. You have done an outstanding job.
  office.com/setup | office.com/setup | mcafee.com/activate | |office.com/setup

  OdgovoriIzbriši
 19. Nice article and great information thanks for sharing your thoughts.


  Compare Products Online
  Buy Lowest Price Mobile

  OdgovoriIzbriši
 20. I really enjoyed reading this blog. I like and appreciate your work. Keep up the good work. Advanced Thermal Solutions

  OdgovoriIzbriši
 21. Facing problems with mcafee activate products? Get the best instant solution for purchasing, downloading, installing and activating mcafee antivirus.
  mcafee.com/activate
  mcafee activate 25 digit code
  mcafee free trial
  www.mcafee.com/activate

  OdgovoriIzbriši
 22. An ongoing Microsoft declaration gives some understanding of how the organization plans the arrival of new Office 365 ProPlus highlights. Microsoft utilizes the same "channels" lingo for MS Office 365 ProPlus includes refreshes as it does with Windows 10 highlight refreshes. Nonetheless, the extension and conveyance plan contrasts a bit on the Office 365 ProPlus side. More details available on office.com/setup .
  Office.com/Setup |
  www.Office.com/Setup |
  webroot geek squad

  OdgovoriIzbriši
 23. I think this is an informative post and it is very useful and knowledgeable. therefore, I would like to thank you for the efforts you have made in writing this article. If you are looking for antivirus security for your PC and any other digital devices than. Visit@: my sites :-
  mcafee.com/activate | office.com/setup | McAfee.com/activate | office.com/setup

  OdgovoriIzbriši
 24. I am reading your blog since couple of days and My morning starts with your blog. I get to learn lot of new things and For a moment I never had a feeling that I am reading.
  Belkin Router Support Number |Google Chrome Support Number | Support for Printer |Kaspersky Antivirus Support Number | Norton Antivirus Support Number | Support for McAfee Antivirus

  OdgovoriIzbriši
 25. I do not think there are any better posts in that forum. But after reading this post, I felt completely wrong.Indeed, without a successful man, it is not possible to share such posts. Thanks a lot...
  Buy soundcloud followers

  OdgovoriIzbriši
 26. Protect unlimited devices with McAfee's complete virus protection and Internet Security. Get award-winning protection against the latest threats today.McAfee Security from Bell is your best choice for protecting your digital world and it’s preferred by consumers and corporations worldwide.
  mcafee livesafe you can manage your password; secure your cloud storage, mobile phones and much more. That is why, people trust McAfee LiveSafe to store their personal data like credentials of social media, bank details, etc and files.
  mcafee activate product key
  mcafee removal tool will scan, diagnose, and repair your PC with such technology that fixes your windows operating system registry structure
  at&t Internet Security mcafee download

  OdgovoriIzbriši
 27. Microsoft Office could be a suite of work space profitability applications that is masterminded out and out to be used for workplace or business use. it's accomplice degree tip top delayed consequences of Microsoft Corporation and was start discharged in 1990. Office.com/Setup working condition is accessible in thirty five unquestionable tongues and is strengthened by Windows, jacket and most UNIX working system assortments. It basically contains of Word, Excel, PowerPoint, Access, OneNote, Outlook and Publisher applications.

  Office.com/Setup |
  office Setup. |
  webroot geek squad |
  Aol Support |

  OdgovoriIzbriši
 28. www.office.com/setup . - Download, install & activate microsoft office setup 2016, office 2019, office 365 by entering office setup . product key and get your office.com/setup . here.

  OdgovoriIzbriši
 29. office setup - Get Latest updates on setting up Office on your PC/MAC with office.com/setup by redeeming product key and Downloading Setup.

  OdgovoriIzbriši
 30. norton.com/setup : An antivirus program is designed in order to protect your device from malicious software programs called norton setup. If the antivirus software detects any malicious code such as a virus, it will remove it by www.norton.com/setup , norton.com/nu16

  OdgovoriIzbriši
 31. This is a tool in Microsoft Word that checks what you’re typing as you type it. It has a list of sequences of characters to look for. If you type some characters that match one of the entries in the list, the program automatically changes what you typed to what it thinks should be there (by what is specified in the list). By default, the list that AutoCorrect uses contains the most common typos and spelling errors, along with some symbols
  Office.com/Setup |
  office Setup |
  mcafee.com/activate

  OdgovoriIzbriši
 32. Nice Post. Visit my site for renew bike insurance with 70% discount. Two wheeler insurance online

  OdgovoriIzbriši
 33. Great Article. lots of info. Visit here Car Insurance

  OdgovoriIzbriši
 34. Always With You Digital Agencies in phoenix
  Awards winning and trusted best seo company in phoenix
  Conversion Rate Optimization company in phoenix determine which element is working and which one is not for increasing the conversion rate.
  social media marketing in phoenix is a full-service Digital Agency focused on Social Media Marketing, developing strategies that drive business results.

  OdgovoriIzbriši
 35. This is very much great and hopefullyy nice blog.Everybodyy can easily found her need able information. I avisitfirsthe t time but I fond many use full articles. I will back again when get time.
  mcafee.com/activate

  OdgovoriIzbriši
 36. Best Article BUY WEED ONLINE Excellent post. I appreciate this site. Stick with it! Because the admin of this web page is working, no doubt very quickly it will be well-known, due to its quality contents.This website was how do you say it? Relevant!! Finally, I’ve found something that helped me.

  Best Article BUY ADDERALL ONLINE Excellent post. I appreciate this site. Stick with it! Because the admin of this web page is working, no doubt very quickly it will be well-known, due to its quality contents.This website was how do you say it? Relevant!! Finally, I’ve found something that helped me.

  OdgovoriIzbriši
 37. Norton is a reputed and cost-effective antivirus suite
  company which offers protection so that no virus can damage
  your computer. It also provides many other products and
  services apart from antivirus.
  norton.com/setup

  OdgovoriIzbriši