KATERI BELL HYPOALLERGENIC IZDELKI SO ME NAVDUŠILI?


Bell kozmetika je v Sloveniji komaj dobro leto. Vesela sem, da sem se lahko konec decembra udeležila dogodka, kjer smo blogerke izvedele kaj več o omenjeni kozmetiki. Priznam, da me nakup do takrat ni zanimal, vendar pa je od tistega dneva vse drugače. Na dogodku smo si lahko izbrale tri produkte, pred kratkim pa sta se mi pridružila še dva.

BELL HYPOALLERGENIC OSVETLJEVALNI KOREKTOR ZA OČI 01
Začela bom z mojim najljubšim izdelkom, ki me je vsekakor in presenetljivo bolj navdušil kot naslednji izdelek, o katerem bom pisala. Najprej naj dodam, da do zdaj nisem uporabljala niti enega korektorja, saj sem menila, da ga pri ličenju ne potrebujem. Vendar sem se še kako motila. Izdelek sem izbrala na dogodku, uporabljala pa sem ga vsak dan, vse do danes, ko mi ga bo le uspelo do konca porabiti. Korektor je namenjen temu, da zmanjša gubice pod očmi, hkrati pa prekrije nepravilnosti, znake utrujenosti in temne kolobarje. Sama sem ga uporabljala tako pod očmi kot tudi za to, da sem z njim prekrila nepravilnosti. Všeč mi je aplikator v obliki čopiča, s katerim je nanos enostaven, poleg tega pa je korektor najsvetlejšega odtenka, kar pomeni, da je dovolj svetel za moj porcelanasti obraz. Bravo Bell! Gubice pod očmi odlično prekrije, nepravilnosti pa tudi kar dobro prekrije. Poleg tega je tudi obstojen.

BELL HYPOALLERGENIC OSVETLITVENI PUDER ZA OBRAZ IN TELO
Osvetljevalec je bil v bistvu prvi izdelek, za katerega sem se na dogodku odločila, da bo moj, saj sem o njem prebrala same pohvale. Čeprav je namenjen obrazu in telesu, ga sama še vedno uporabljam izključno na obrazu. Sama formula vsebuje biserne pigmente, ki zagotavlja učinek naravnega sijaja. Tudi osvetljevalcev je v moji zbirki kozmetike zelo malo, saj težko najdem dovolj svetlega za moj obraz, vendar pa se je Bellov seveda odlično izkazal. Pri ličenju ga uporabljam vsak dan, nanesem pa si ga na vrh ličnic, po sredini nosu, pod obrvmi ter nad zgornjo ustnico. Vsekakor je dovolj svetel, hkrati pa vsebuje drobne bleščice, zaradi katerih je omogočen naraven videz. Nanašamo ga lahko s čopičem ali prsti, v vsakem primeru pa se lepo zabrisuje. Je odlično pigmentiran kot tudi obstojen.

BELL HYPOALLERGENIC VODOODPORNO KREMNO SENČILO MOUSSE 02
Kremno senčilo sem prav tako izbrala na Bellovem dogodku. To je moje prvo kremno senčilo, ki pa me ni ravno navdušilo. Tako kot osvetljevalec ima tudi ta izdelek formulo, ki vsebuje biserne pigmente, s pomočjo katerih dosežemo sijoč videz. Kremna struktura ne masti kože in je vodoodporna. Sam odtenek je izbran čisto po mojem okusu, saj imam rada zlate odtenke, ki vsebujejo drobne bleščice. Vendar pa sem težavo odkrila čisto na začetku. Namreč, senčilo se zelo težko nanaša. Več mi ga je ostalo na čopiču kot pa na veki. Težavo sem potem rešila tako, da sem najprej na veko nanesla eno shimmer senčilo, nato pa omenjen produkt. S tem sem omogočila, da je bila pigmentacija senčila bolj izrazita in intenzivna. Tako sem senčilo na vekah obdržala še nekaj ur po nanosu.

BELL HYPOALLERGENIC RDEČILO ZA LICA 01
Nekaj dni po dogodku sem zavila v drogerijo in kupila omenjeno rdečilo. Teh v svoji zbirki nimam nikoli dovolj, poleg tega pa sem bila v iskanju takšnega odtenka. Rdečilo vsebuje ultra mikronizirani smukec, zaradi katerega je nanos enostaven, kožo pa naredi svilnato mehko na dotik. Prav tako vsebuje delčke pigmenta, prekrite z estri jojobinega olja. Gre za rjavo-rdeč odtenek in pravim mu, da je čisto po mojem izboru. Nekako obožujem rjavi podton. Je dobro pigmentiran kot tudi obstojen. Z lahkoto se zabrisuje. Zdaj razmišljam še o kakšnem odtenku, saj mi je ta res odličen.

BELL HYPOALLERGENIC KOREKTOR V STIKU ZA SENČENJE OBRAZA
Izdelek sem kupila samo zato, ker mi je všeč, da je v stiku, hkrati pa sem imela občutek, da bo odličen za moj porcelanasti obraz. Do zdaj nisem ravno posegala po izdelkih za senčenje, saj sem imela občutek, da bo na moji svetli koži vse skupaj izgledalo preveč umetno in predvsem nenaravno. Prav tako sem bila malo skeptična, kako se bodo produkti obnesli na moji suhi koži - v mislih sem imela zabrisovanje. Sedaj sem vesela, da lahko te strahove odmislim, saj ima Bellov contour stick vse, kar sem si želela. Ima zelo lahkotno, prijetno in predvsem mehko strukturo. Če izdelek ne bi bil mišljen za senčenje obraza, bi se z njim kar povsod mazala, hihi. Všeč mi je, kako lepo in enostavno se zabrisuje. Rezultat je še vedno zdrav, naraven videz. Všeč mi je, da daje videz rahle porjavelosti.

Bell Hypoallergenic izdelke lahko kupiš v Tuš drogerijah in na bodizenska.si. Upam, da sem te prepričala v kakšen nakup, za katerega menim, da ti ne bo žal. Izdelki so zares kvalitetni in cenovno dostopni. Moja favorita sta korektor za oči in osvetljevalec. Korektorja mi bo vsak čas zmanjkalo, zato se bom brez pomisleka odločila za nakup.

2 komentarja :

  1. Super objava, osvetljevalec imam že nekaj časa na wishlisti. Fotke so pa čudovite! <3

    OdgovoriIzbriši