L'OCCITANE ADVENTNI KOLEDAR #1


December je čas za razvajanje, bodisi s čokolado bodisi s čim lepotnim. Jaz sem se odločila za slednje. In sicer sem se razvajala z L'Occitanovim adventnim koledarjem, v katerem se je skrivalo 24 dišečih izdelkov potovalne velikosti. Ker je izdelkov veliko in ker ne morem testirati vseh na enkrat, sem se odločila, da bom naredila več posameznih objav, v katerih vam bom izdelke pobližje predstavila. Vsakega odpiranja okenca sem se zares zelo veselila, saj nisem nikoli vedela, kaj me čaka. Do zdaj je bilo to moje najboljše odštevanje dnevov do božiča.

Sproščajoči gel za prhanje je shranjen v 35 ml embalaži. Ta zaradi barv deluje zelo minimalistično. Gre za gel, ki je obogaten z eteričnimi olji. Vonj deluje sveže, nežno in predvsem zeliščno. Takoj sem zaznala sivko, poleg nje pa formulo sestavljajo še olje bergamotke, mandarine, sladke pomaranče in geranije. Zanimiva tvorba. Všeč mi je, kako tekstura na kožo deluje pomirjajoče in hranilno, poleg tega pa jo naredi mehko in gladko.

Karitejeva ultrabogata sproščajoča krema za obraz je shranjena v 10 ml embalaži. Sprva na videz deluje kot krema za roke, ravno zaradi embalaže. Ta je srebrne barve z modrim napisom, prav tak pa je videti minimalistično. Izdelka sem se predvsem razveselila zaradi njegove formule, saj vsebuje karitejevo maslo, za katerega vemo, da je odličen za našo kožo. Vonja se ne bi mogla nikoli naveličati. Deluje rahlo sladko. Tekstura kreme je ravno dovolj gosta, da jo ni potrebno veliko nanesti, hkrati pa se v kožo hitro vpije. Namenjena je suhi koži, kakršna je tudi moja. Uporabljam jo skupaj s tonikom, saj je učinek boljši. Rezultat je negovana, navlažena, mehka in gladka koža.

Cvetna dišava Fleurs de Cerisier - Češnjev cvet je shranjena v stekleni 7,5 ml embalaži. Je prozorne barve, tako da z lahkoto spremljamo njeno vsebino. Ob strani je odtisnjeno tudi ime kozmetike. Lahko priznam in to brez laži, da je to moja čisto prva cvetna vodica, kjer me pri vonju ne moti čisto ničesar. Običajno ne prisegam na cvetlične vonjave, ampak ta me je čisto prevzel. Zaradi cveta frezije, češnje in šmarnice vonj deluje zelo nežno in svežo. Edina stvar, ki me moti, pa je doziranje. Pogrešam pršilo, saj se na tak način dišava enakomerno porazdeli, poleg tega pa ne gre hitro po vsebini. Vonj sem zaznala še nekaj ur po nanosu. Priporočam jo za spomladanski čas.

Ni komentarjev :

Objavite komentar