HVALA 2016


Neverjetno kako hitro gre čas! Včasih kar ne vem, ali je to zame dobro ali slabo. Predvsem imam v mislih zadnje študentsko leto, za katerega si želim, da ga bom pametno izkoristila. Kaj me potem čaka, ne vem. Zagotovo se bom prepustila življenjskemu toku. Upala bom, da me ponese tja, kamor bi si najbolj želela biti. Tja, kjer bom srečna.

So trenutki zvezdnatih poti, ko z dotikom nežnim si pogledamo v oči ...

Današnja objava je namenjena - zdaj že - preteklemu letu. Če gledam z osebnega vidika kot tudi z blogerskega, menim, da je bilo do sedaj to najbolj uspešno leto. Kaj mislim s tem, ko rečem osebni vidik?

Zdravje. Za začetek bi rekla, da enemu članu moje družine zdravje ni bilo najbolj naklonjeno, vendar pa se je srečno končalo, zato sem lahko z največjim veseljem slavila novo leto. Fakulteta. V skrbeh sem bila zarad dveh predmetov, ki sta mi delala največ problemov. Vendar mi je nato le uspelo narediti oba izpita, uspešno pa sem opravila tudi preostale predmete. Ponosna sem na to, da sem redno opravila vse dolžnosti, razen diplome, seveda ... Odločila sem se za absolventski staž, saj bom v tem letu lahko napisala diplomsko nalogo, hkrati pa bom uživala v zadnjih študentskih trenutkih. Saj veste, študent si samo enkrat! Delo. Poleg tega sem v začetku preteklega dela končno uspela najti študentsko delo, ki ga zdaj opravljam v trgovini Mango v Celju. Sicer delo ni moja stroka, pa vseeno probam v njem uživati, saj rada komuniciram z ljudmi. Nova prijateljstva. Vesela sem, da sem v okviru dela spoznala punce, s katerimi smo se kar navezale in kadar nismo na isti smeni, se malce pogrešamo.

Za mnogimi pikami v življenju stojijo novi začetki.

Kaj pa z blogerskega vidika? Dosegla sem nekaj več, moj blog je bolj zaživel, hkrati pa je postal bolj viden, na kar sem izjemno ponosna. Že od nekdaj veljam za perfekcionistko, zato sem v preteklem letu veliko gradila na samem blogu. Prva sprememba je prišla v mesecu aprilu, ko sem se odločila za spremembo imena bloga. Charm of beauty je postal Brownimalist. S tem je sledila tudi sprememba videza. Odločila sem se za minimalistični videz, od kod izvira tudi ime bloga. Sicer sem v iskanju še boljše podloge, ampak za enkrat sem z zdajšnjo še nekako zadovoljna. Prav tako sem veliko dala na fotografije. Menim, da me fotografije nekako predstavljajo, gre za nekakšen slog, po katerem sem prepoznana. Najraje ustvarjam polne fotografije, zahvala pa gre mojemu Nikonu d3200. Potem so bila prisotna tudi razna sodelovanja s podjetji kot so Avon, Afrodita, Dvorec Trebnik, L'Occitane en Provence, Mirati ipd. Največji dosežek preteklega leta pa bi lahko rekla, da je bilo to odkritje mojega bloga, v smislu, da so me odkrila razna podjetja, hkrati pa so me posledično povabili na lepotne dogodke. Tako sem se udeležila dogodkov priznanih kozmetičnih podjetij kot so Lycon, Afrodita, Dvorec Trebnik, LaBri - Vilinska lepota, Avon, Golden Rose in Bell Hypoallergenic. Kakšni bolj priznani blogerki se morda to ne zdi dosežek, vendar zame je, saj sem na nek način postala uveljavljena v blogerskem svetu. Nekaj dni pred koncem starega leta pa je moj blog praznoval 2. rojstni dan. Zahvala gre tako bralkam kot tudi podjetjem, saj moj blog brez vas ne bi bil to, kar je zdaj postal.

Tako upam, da bo leto 2017 še bolj uspešno, da bo prineslo kakšno osebno zmago več in da bo to leto, ki bo postalo nezaznamovano in vtisnjeno v spomin. Vam, dragim bralkam, pa želim srečno, zdravo, veselo in nepozabno novo leto!

4 komentarji :

 1. Super objava, prav fino se je zahvaliti, kajne? :)

  Good vibes!

  Super slika polna dobrot!

  In se seveda beremo dalje v 2017! :*

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Res je. S tem vidiš, kaj vse se ti je dogajalo v preteklem letu, da lahko to potem še bolj ceniš :)

   Se beremo! <3

   Izbriši
 2. Zelo dobra objava.:) Zanima me če bi lahko kakšen video o Blogu posnela :)
  Najlepsa hvala,super si kar tako naprej!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala :) Mislim, da sem zaključila s snemanjem videjev, na žalost :)

   Izbriši