AFRODITA PRESENEČA S SECRET GARDEN KOLEKCIJO GELOV ZA PRHANJE


Nekaj mesecev nazaj sem se udeležila dogodka, ki ga je organizirala kozmetika Afrodita. Namenjen je bil pomladni kolekciji Secret Garden, ki jo sestavljajo štirje geli za prhanje: z vonjem cveta magnolije, ljubkih vrtnic, divje orhideje in romantične potonike. Vse štiri gele smo s sabo odnesle domov. Več o samem dogodku si lahko preberete tukaj. S tem je današnja objava namenjena omenjenim gelom za prhanje, izpostavila pa bom tudi favorita.

Vsi štirje geli so shranjeni v 250 ml embalaži, od tega sta dva oljne teksture, preostala dva pa kremne. Kot ljubiteljica oljnih gelov sem se teh najbolj razveselila. Oljna gela sta gela z vonjem cveta magnolije in divje orhideje, kremna gela pa sta gela z vonjem vrtnic in potonike. Noben izmed gelov ne vsebuje parabena, silikona in parafina.

Magnolia Blossom
Gel z roza obarvano teksturo predstavlja gel z vonjem magnolije. Gre za oljni gel s cvetličnim vonjem, ki pa deluje zelo rahlo. Mislim, da bi bil všeč tudi tistim, ki običajno ne posegajo po cvetličnih gelih. Rezultat uporabe je mehka in gladka koža, saj jo gel ščiti pred izsuševanjem. Še posebej se odlično obnese na predelu nog, kjer kožo dobro vlaži, zato ni potrebe po nanašanju kakšnega mleka za telo. Poleg tega je koža nekaj časa tudi prijetno odišavljena.

Romantic Peony
Kremni gel za prhanje, ki je shranjen v roza embalaži, predstavlja gel z vonjem potonike. Potonika mi je bila že znana, zato sem bila prepričana, da me gel ne bo razočaral. Za razliko od magnolije ta deluje sladko, vendar vseeno dovolj prefinjeno. Meni je idealno za razvajanje, ko rabim nekaj minut samo zase. Sama tekstura je ravno prav gosta, zato je ni potrebno veliko nanesti, saj se lepo razporedi po površini. Tudi tu je rezultat uporabe enak - mehka in gladka koža, hkrati pa prav tako preprečuje njeno izsuševanje. Dejansko je učinek enak kot pri oljnem gelu.

Wild Orchid
Oljni gel z vonjem divje orhideje je vsekakor moj favorit, saj me je od vseh gelov najbolj prepričal. Gel z lila obarvano teksturo je svežega, malce sladkega in predvsem prijetnega vonja, ki se ga nikakor ne morem naveličati. Že pri prvi uporabi me je takoj prepričal, zato sem njemu dala takojšnjo možnost testiranja, ki je trajalo vse dokler mi ga ni povsem zmanjkalo. Seveda sem po uporabi imela mehko in gladko kožo, še posebej pa lepo odišavljeno. Zaradi gela sem se zares počutila dobro. Ker o izsušeni koži ni bilo videti nobenih sledi, sploh nisem pomislila na kakšno mleko, saj nisem želela uničiti božanskega vonja. Čeprav gre za pomladno kolekcijo, me je gel popeljal v brezskrbno poletje.

Lovely Roses
Zadnji gel je kremne teskture, shranjen pa je v zeleni embalaži. Je eden izmed tistih cvetličnih gelov, ki bi ga zagotovo ponovno kupila, ravno zaradi vonja. Vsebuje vonj vrtnic, zato deluje nežno in hkrati prijetno. Tekstura je ravno pravšnja, ni ne tekoča ne preveč gosta. Tudi tu ni potrebno razmišljati o dodatni negi po prhanju, saj je rezultat uporabe ponovno enak. Mehka, gladka in odišavljena koža ter seveda dovolj navlažena.

Ni komentarjev :

Objavite komentar