AVON LINE WITH COCOA BUTTER: HAND CREAM & LIP BUTTER (SLO / ENG)


Krema za roke (100 ml)
Embalaža je plastična, sicer na hitro deluje klasično, vendar vseeno zanimivo, saj je lepe rjave barve, na kateri je odtisnjeno zrno kakava, zapisane pa so tudi nekatere bistvene informacije. Krema zelo lepo diši, kakav močno prevladuje, vonj pa deluje sladko, vendar ne premočno. Tekstura je bele barve in ni preveč gosta, je ravno prav. Ni je potrebno veliko nanesti, saj je mastna in se po površini lepo razporedi. Odlično je, da za sabo ne pušča neprijetnih mastnih sledi, kar seveda nihče ne mara. Všeč mi je, da se hitro vpije in da so roke odišavljene še nekaj ur po nanosu. Poleg tega jih krema lepo vlaži in neguje, saj so po uporabi mehke in gladke. Glede na moje suhe in občasno razpokane roke se krema za res odlično obnese. Primerna je za tako normalno do suho kožo, pri tem pa skrbi za naraven in zdrav sijaj kože. Priporočam!

Hand cream (100 ml)
The packaging is plastic, it looks classic but still interested because of beautiful brown colour. On the packaging you can see cocoa bean and there are also recorded some essential information. Hand cream smells great, cocoa strongly dominates and scent works sweet but not too much. The texture is white and not to dense, just right. It isn't necessary to apply it much because it works oily. On the surface is nicely distributed. It's excellent that behind it hasn't leave unpleasant oily tracks. It absorbs quickly and hands smell a few hours after application. Cream moisturizes and nourishes hands, after using they are soft and smooth what I like. Based on my dry and sometimes cracked hands cream really works great. It is suitable for normal to dry skin, while it takes care for the natural and healthy radiance. I truly recommend!

Maslo za ustnice (10 ml)
Za emabalažo velja enako kot sem zapisala zgoraj. Tudi vonj je enak, se pravi zelo diši, kar je odlično, čeprav je zaradi vonja kar težko maslo pustiti pri miru, ker imaš občutek kot da bi ga najraje pojedel, hehe. Ustnice res lepo odišavi. V embalaži ga je 10 ml in mislim, da ga zna ob redni uporabi hitro zmanjkati. Tekstura je bele barve in je kar precej gosta. Ko želiš maslo iztisniti iz embalaže, se je potrebno kar potruditi, saj ga težko dobiš ven. Priznati moram, da mi maslo ni všeč ravno zaradi teksture, saj ne maram tako zelo gostih. Zaradi tega sem ga potem tudi težje razporedila. Ustnice sicer lepo neguje in se trudi preprečevati izsuševanje, vendar sama še zmeraj prisegam na balzame za ustnice z bolj lahko teksturo.

Lip butter (10 ml)
For the packaging applies the same as I wrote for the hand cream. The scent is the same, it smells great what it's excellent. Although because of the smell it's hard to leave butter in peace because you have a felling that you would like to eat it, hehe. Lips nicely smell. In the packaging it is 10 ml of butter and I think at regular use it can quickly run out. The texture is white and it's quite dense. When you want to squeeze the butter from the packaging, it is necessary to make an effort because it's hard to get out. I must admit that I don't like butter precisely because of the texture, because I don't like very thick. Otherwise lip butter is trying to prevent drying out but I still swear on the lip balms with easier texture.

Zahvaljujem se podjetju Avon za poslane izdelke. Če povzamem, potem kremo za roke priporočam vsem, ki se srečujete s suho kot tudi občutljivo kožo. Maslo za ustnice pa priporočam tistim, ki jim takšna tekstura ne bi predstavljala oviro. Zdaj pa me zanima, ali je katera že preizkusila omenjena izdelka? Ste bile zadovoljne in kakšni so bili rezultati?

Avon, thank you for sent products. To sum up, I recommend hand cream to all who are experiencing with dry and sensitive skin. I recommend lip butter to those who won't be bothered the texture. I wonder, does it anybody tested those two products? Have you been satisfied and what were the results?

16 komentarjev :

 1. Ta linija pa meni neverjetno diši, mmmmm!! :)
  Sicer nimam masla za ustnice, ampak za telo, kremo pa sem preizkusila.

  OdgovoriIzbriši
 2. Well, I love Avon products, so I will have to try this too :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. You really need to try them, especially hand cream :)

   Izbriši
 3. Fabulous review. Loved your detailed post.

  OdgovoriIzbriši
 4. Hi, nice blog, I'm following

  https://chicporadnik.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 5. wau odličen post :)
  ko bi men ta krema s tem odličnim vonjem odgovarjala na koži bi bila moj naslednji nakup <3
  hvala za tako podroben opis in božanske slike (:

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala :) Meni je res odlična, lep vonj, lepa tekstura, lep učinek :)

   Izbriši